Ce inseamna cand spune „Am nevoie de tine”, in functie de zodia lui

1
De Teodora Tirca
6 nov. 2019

Care este adevaratul sens din spatele acestor cuvinte? Ce inseamna, de fapt, cand iti spune „Am nevoie de tine“?

Berbec

Berbecul este o persoana foarte ambitioasa si ocupata.

Daca nu poti tine pasul cu el si cu programul sau, atunci probabil ca nu-si va gasi niciodata timp pentru tine. Daca vrei sa ai o relatie cu el, trebuie sa fii pregatita pentru aproape orice. Este spontan, impulsiv si putin nebun. Cand un Berbec decide sa se intalneasca cu cineva, el o face pentru a gasi acea persoana care sa ii completeze viziunea asupra cuplului perfect. Daca spune ca are nevoie de tine, o face pentru ca esti independenta si sincera cu el, lucruri la care tine foarte mult. Esti ca o gura de aer proaspat si niciodata nu il plictisesti.

Taur

Daca un Taur spune ca are nevoie de tine, inseamna ca te apreciaza.

Taurul nu este genul de persoana care va impartasi totul despre sine pana cand nu va fi sigur ca il intelegi si il iubesti. Sa stie ca esti dispusa sa il ajuti sa se deschida e un lucru foarte important pentru el si nicidecum sa il fortezi sa iti spuna lucruri inainte sa fie pregatit.

Gemeni

Gemenii sunt foarte ocupati. Ei au intotdeauna ceva de facut si mereu ceva nou in plan, deci sunt intr-o continua miscare.

Acelasi lucru este valabil si in cazul vietii lor amoroasa. Ei tind sa se plictiseasca destul de usor, asa ca va jongla cu partenerele sale astfel incat sa fie mereu ocupat si mereu interesat. Daca nativul din Gemeni spune ca are nevoie de tine, crede-l pe cuvant, pentru ca nu spune asta nimanui. De fapt, cand zice acest lucru, inseamna ca ii oferi emotie si entuziasm. Inseamna ca e innebunit dupa tine si nu vrea sa te piarda.

Rac

Dragostea este foarte importanta pentru acest nativ.

Atat de importanta incat a visat sa te aiba in viata lui inainte de a te cunoaste. Cand Racul spune ca are nevoie de tine, inseamna ca a ajuns la concluzia ca nimeni altcineva nu il poate iubi mai mult decat tine. El inveseteste foarte mult in relatiile sale si nu isi va pierde timpul cu persoane care nu investesc la fel de mult timp si efort ca si el. Daca iubirea ta e reciproca sau chiar mai mare, el nu va vrea sa te lase sa pleci niciodata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.