Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Balanta

1
De Cristina Tudor
16 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii. Pentru a-ti determina ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Balanta

Balanta este un semn de aer, asa ca, daca ai ascendentul in aceasta zodie, esti o persoana cu abilitati de comunicare grozave, dar si una aducatoare de pace. Gasirea armoniei este foarte importanta pentru tine. Deoarece planeta guvernanta a zodiei Balanta este Venus, planeta iubirii si a armoniei, oamenii care au ascendentul in zodia Balanta tin foarte mult la relatiile lor cu alti oameni.

De asemenea, sunt atrasi de frumusete si echilibru. Persoanele care au ascendentul in zodia Balanta tind sa se concentreze mai mult pe unirea contrariilor decat pe gasirea independentei. Ele doresc parteneriat si conexiune mai presus de toate. Balanta este un semn cardinal, ceea ce inseamna ca trebuie sa se fie auzita si trebuie sa fie mereu in miscare. Adesea isi face cunoscuta prezenta nu intr-un mod zgomotos si agresiv, ci intr-unul bland.

Cei care au ascendentul in Balanta pot fi lideri mari. Datorita dorintei lor de a gasi mereu calea de mijloc si un teren comun in grupuri, oamenii care au ascendentul in zodia Balanta exceleaza in cariere care necesita negocieri si gasirea de solutii intre mai multe parti. Se descurca bine in situatii diplomatice, ceea ce ii face mari avocati, mediatori, judecatori si oficiali guvernamentali.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com