Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Capricorn

1
De Cristina Tudor
17 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data. Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii. Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Capricorn

Capricornul este un semn de pamant, ala ca daca ai acest semn ca ascendent, esti ambitios, organizat, loial si conventional. Cu toate acestea, celelalte trasaturi ale personalitatii tale includ a fi pesimist, nereceptiv si distant, in ciudat simtului responsabilitatii extrem de puternic. Capricornul este un semn cardinal, ceea ce inseamna ca ai calitati puternice de lider, dar si ca iti faci planuri pe care sa le urmezi. Deoarece Saturn guverneaza Capricornul, acest semn tinde sa fie destul de incapatanat si cinic, desi pretuieste foarte mult familia si traditia.

Daca ai ascendentul in zodia Capricorn, te descurci bine in cariere care iti permit sa-ti duci intelectul si perceptivitatea in prim-plan. Si tot datorita faptului ca zodia Capricorn este un semn cardinal, intelegi importanta urgentei. Cu toate acestea, aceeasi nevoie de a reusi poate duce si la dezamagire si la indepartarea colegilor din cauza atitudinii tale bruste. Oamenii care au ascendentul in Capricorn sunt foarte hotarati si, deoarece Saturn e planeta guveranata a Capricornului, acest de pamant stie ce vrea si nu ii e frica sa-si urmeze calea. Dar cei cu ascendentul in Capricorn nu sar in necunoscut, ei se misca incet si calculat, observand optiunile inainte de a actiona.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com