Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Leu

1
De Cristina Tudor
13 iul. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii.

Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Leu

In timp ce Soarele petrece aproximativ 30 de zile in fiecare semn zodiacal, iar Luna petrece aproximativ 2,5 zile in fiecare semn zodiacal, ascendentul tau indica zodia care se afla la orizant exact la momentul in care te-ai nascut.

Deci, pentru ca este atat de specific, daca ora nasterii este intrerupta/decalata chiar si cu cateva minute, ai putea avea un alt ascendent decat credeai. Fiecare are un Ascendent, chiar daca nu stie care este.

Un semn ascendent in Leu inseamna ca esti incarcat cu trasaturi de personalitate pozitive.

Daca te-ai nascut cu ascendentul in Leu, inseamna ca lucrezi bine cu banii, esti responsabil cu banii si esti menit sa conduci.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.