Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Pesti

1
De Cristina Tudor
2 iun. 2022

Esti mai mult decat zodia ta! De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un alt aspect al personalitatii tale.

Semnul de Luna reprezinta modul in care iti exprimi emotiile si te conectezi cu ceilalti, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce esti, dar ascendentul este masca pe care o prezinti altora si prima impresie pe care o faci cand intalnesti oameni pentru prima data.

Ascendentul tau este situat in semnul zodiacal specific care a fost pozitionat pe orizontul estic la momentul exact al nasterii. Pe cand semnul Soarelui depinde de data nasterii, ascendentul depinde de ora nasterii. Pentru a-ti determina Ascendentul, trebuie sa-ti cunosti exact ora nasterii. Din fericire, il poti afla cu usurinta folosind acest calculator gratuit.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Pesti

Pestii sunt un semn de apa, asa ca daca ai ascendentul in aceasta zodie, esti sensibil, emotiv, intuitiv si creativ. Cu toate acestea, esti, de asemenea, cunoscut ca fiind distant, nesigur si posesiv. Ca semn mutabil, Pestii sunt flexibili si se adapteaza cu usurinta la schimbare. Cu toate acestea, se lupta sa gaseasca stabilitatea. Pestii au doua planete guvernatoare: Jupiter si Neptun. Neptun este planeta viselor si a imaginatiei, in timp ce Jupiter este planeta norocului si a bogatiei. Cele doua corpuri ceresti au o influenta puternica asupra Pestilor, facandu-i emotionali si visatori.

Daca ai ascendentul in Pesti, te descurci bine in cariera, deoarece esti foarte creativ si plin de compasiune. Ascendentul tau in Pesti se dedica sa-i ajute pe altii si se descurca bine in cariere precum asistenta sociala, terapie, consiliere sau predare. Oamenii care au ascendentul in zodia Pesti sunt profund emotionati datorita elementului lor de apa, dar acest lucru ii face si greu de citit. Desi pot avea o dispozitie buna, in interior se pot simti coplesiti de sentimentele lor. Uneori, se pot simti captivi in acest sens si devin incapabili sa se exprime intr-un mod sanatos.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: unsplash.com