Ce inseamna fericirea pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
15 iul. 2021

Cel mai important lucru este sa fii fericita cu tine insati. Daca esti fericita cu tine insati, esti cea mai buna versiune a ta. Iata ce inseamna fericirea pentru fiecare semn zodical!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu esti genul de persoana care sta pe loc si asteapta. Nu astepti ca lucrurile sa vina la tine, te duci tu dupa ele. Esti fericit/a atunci cand lupti pentru telurile tale si nu renunti. Excelezi in sport si iti faci treaba bine pentru ca nu spui niciodata: Eu renunt!

Uneori esti prea determinat/a si puternic/a, dar asta e bine. Fericirea inseamna pentru tine sa lupti pentru a-ti atinge obiectivele si sa obtii ceea ce crezi ca merita. Aceste calitati te vor ajuta mult pe plan profesional, fie ca lucrezi pentru cineva, fie ca detii propria afacere.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iti iubesti prietenii si familia si nu ai accepta niciodata posibilitatea ca cineva sau ceva sa le faca rau. Esti fericit/a cand ii protejezi pe cei dragi.

Niciodata nu te retragi din fata unui adversar, rezistenta si persistenta de care dai dovada te mentin concentrat pe tot parcursul confruntarii. Oamenii pe care ii iubesti sunt fericiti sa te aiba in viata lor. Cu toate acestea, trebuie sa te mai relaxezi putin si sa iei unele situatii nu atat de in serios.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti o persoana fermecatoare si asta te ajuta sa scapi foarte usor de probleme. Fericirea inseamna pentru tine sa-i faci pe oameni sa se indragosteasca de tine si sa te placa. Esti deranjat/a atunci cand cineva te respinge, dar stii ca vei putea trai cu asta.

Starea ta de spirit tinde sa se schimbe in functie de altii. Asculta ce au oamenii de spus, dar nu ii lua intotdeauna in seama sau sa pui la inima.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.