Ce inseamna o relatie adevarata pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
25 mart. 2021

Iubirea e ceva la care tanjeste toata lumea. Dar, pentru fiecare persoana o relatie adevarata poate insemna altceva. Fiecare are propria definitie a iubirii.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru Berbec, o relatie adevarata inseamna pasiune nestavilita.

El este o persoana activa, optimista si onesta. Iubeste din toata inima si nu ii e teama sa o arate. Cu toate acestea, impulsivitatea si nerabdarea care il caracterizeaza i-ar putea crea uneori probleme sau pot speria pe cineva.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Un Taur defineste o relatie adevarata drept loialitatea suprema fata de iubire.

S-ar putea sa nu se grabeasca sa gaseasca dragostea, dar odata ce o va face, nu va mai dori sa traiasca fara ea. Sa aiba pe cineva alaturi va deveni cel mai important lucru pentru el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt firi foarte sociabile, asa ca vor sa fie prieteni cu toata lumea.

Dar, au si o latura serioasa, care le poate provoca anumite nesigurante. Cuvantul relatie inseamna pentru ei gasirea unei persoane alaturi de care sa se si distreze, dar care si sa sape adanc pentru a-i mangaia, linisti si tine companie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru Rac, cuvantul relatie inseamna gasirea confortului.

Este sensibil si emotiv, asadar are nevoie de cineva alaturi de care sa se simta in largul lui. Isi doreste pe cineva care sa aiba grija de el si care sa-l iubeasca neconditionat. Desigur, acest lucru nu inseamna ca este fragil sau slab.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este, din fire, usor narcisist.

Asadar, cuvantul relatie inseamna pentru el distractie, complimente si admiratie. Are multa incredere in el si este foarte inteligent, dar isi doreste totusi validarea celorlalti. Sa aiba alaturi pe cineva cu care sa se distreze, dar, de asemenea, care sa il laude este tot ce viseaza.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.