Ce iti va aduce luna mai in functie de zodie: Noroc. Iubire. Deblocare

1
De Cristina Tudor
5 mai 2020

In luna mai totul in jurul nostru infloreste. Nu numai natura, ci si relatiile noastre, colaborarile, proiectele si spiritul nostru.

Devenim mult mai receptivi la noi, ne adaptam rapid la noile schimbari, iar mintea noastra devine mai ascutita. Astrele ne influenteaza pozitiv in domeniile precum creatie, dezvoltare personala, relatii.

Poate ca Venus, planeta iubirii, va fi retrograd de pe data de 12 a acestei luni si va pune sub lupa relatiile noastre, ceea ce nu reprezinta neaparat un lucru negativ, dar totusi primim influentele Soarelui, iar in 7 mai avem Luna Plina, cu vesti foarte bune in sectorul financiar.

Toate aceste influente astrale le vom simti intens. Emotiile noastre se vor schimba, vom descoperi, influentati de Venus, unde sunt punctele slabe in relatiile noastre, ce putem imbunatati si unde ar trebui, poate, sa incheiem unele prietenii sau colaborari. Luna Plina ne aduce noi oportunitati financiare, noroc si posibilitatea de a avea noi castiguri, noi proiecte sau, poate, posibilitatea de a face schimbari mari in cariera.

Horoscop mai 2020: Berbec
Putere interioara. Energie spontana. Control.

Veti simti o intensa dorinta de a incerca lucruri noi, poate chiar de a incepe noi proiecte, de a testa unele limite. Impulsul pentru nou va poate ajuta sa descoperiti noi directii in viata voastra si chiar sa surprindeti persoanele iubite, prin gesturile tandre, romantice si creative de care veti da dovada. Totusi, este indicat sa reflectati asupra ritmului in care va raportati la relatiile cu cei din jur, dar si la propriile planuri. Chiar daca aveti idei bune, uneori graba va strica treaba. Mai bine sa reusiti sa va duceti planurile cu gratie si tactica la final, decat cu graba. Focusati-va pe fiecare punct cheie in planurile voastre de dezvoltare si incercati sa nu sariti niciunul.

Este de asemenea un bun moment sa reflectati mai mult la ceea ce simtiti, ceea ce ganditi. Incercati sa priviti cu bucurie si recunostinta tot ceea ce viata va ofera si sa alungati temerile si gandurile negative. Poate ca si grijile s-au adunat, dar este timpul sa aveti incredere in voi, incredere in Univers ca va va pune la dispozitie toate uneltele de care aveti nevoie pentru armonie si reusita.

Horoscop mai 2020: Taur
Putere. Hotarare. Reinventare.

Va intoarceti catre familie, catre ceea ce va este drag, catre talent si dezvoltare personala. Veti reface relatiile care poate nu mai mergeau bine, iar blocajele vor fi inlaturate. Noi oportunitati vor veni catre voi, ceea ce va ajuta sa va creati noi contacte si, de asemenea, sa gasiti solutii financiare. Daca aveati in plan o afacere personala, este timpul sa luati startul. Astrele va aduc imaginatie si idei stralucite, notati tot ceea ce ganditi acum, caci va va fi de folos in viitorul apropiat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.