Ce resentimente acumuleaza partnerul de cuplu, in functie de zodia lui – iata ce iti va reprosa!

1
De Maria Constantin
5 nov. 2020

Resentimentele partenerului sunt justificate daca neglijezi relatia si nu te mai implici. Cand se ajunge la capatul rabdarii, fiecare priveste in felul sau situatia si fiecare are ceva de reprosat.

Cand lucrurile merg prost intr-o relatie, incep sa iasa la iveala nemultumirile. Fiecare are de ce sa se planga, dar un partener neglijat nu poate fi ignorat la nesfarsit – la un moment dat, cartile vor fi date pe fata, iar acesta va spune raspicat ce anume nu-i convine. Cand o relatie este ignorata, fii sigura ca resentimentele ies la iveala. Thought Catalog ne arata ce are de reprosat fiecare zodie intr-o asemenea situatie.

Berbec

Partenerul din aceasta zodie iti va reprosa ca l-ai tinut pe loc, ca nu l-ai sprijinit in lucrurile minunate pe care avea in plan sa le realizeze.

Taur

Se va supara pentru ca nu te-ai straduit la fel de mult ca el pentru ca relatia sa mearga. Iti va spune ca s-a simtit singur in lupta lui pentru a salva relatia.

Gemeni

Aceasta zodie iti reproseaza ca ai indepartat-o de prieteni. Daca se simte izolata si coplesita de indatoriri, isi va vrea inapoi vechea viata.

Rac

Iti reproseaza ca ai socotit ca dragostea si afectiunea lui sunt garantate, orice ar fi. Ti-a oferit multa iubire, insa o poate lua inapoi daca nu simte ca ii oferi ceea ce merita.

Leu

Este nemultumit ca iti petreci timpul la munca, departe de el. Leul are nevoie de atentia si energia ta, devine mai puternic doar atunci cand partenerul investeste in el.

Fecioara

Aceasta zodie iti reproseaza ca arunci banii pe tot felul de nimicuri. Este extrem de organizata si nu accepta risipa.

Balanta

Iti reproseaza ca te plangi tot timpul, desi face atat de multe lucruri pentru tine in fiecare zi. Ar vrea sa fii mai constienta de eforturile sale.

Scorpion

Iti reproseaza ca il faci sa se simta singurul vinovat pentru orice.

Problema de care fiecare zodie incearca sa fuga, chiar daca nu are scapare

Sagetator

Este nemultumit ca iei decizii pentru el si incerci sa il controlezi. Este un semn liber, care uraste sa se simta constrans.

Capricorn

Iti reproseaza ca ii ruinezi aspiratiile in cariera. Acest semn este foarte atasat de traiectoria sa profesionala.

Varsator

Iti reproseaza ca iei tot ce iti ofera si nu-i oferi nimic in schimb. Si-ar dori sa te interesezi mai des de starea lui mentala.

Pesti

Iti reproseaza ca il lasi cu toate treburile pe cap. Pestii sunt generosi si rabdatori, dar au nevoie de un partener care sa ofere la fel de mult.

Foto: Getty Images.