Ce sa faci pe 31 decembrie ca sa ai noroc tot anul urmator

1
De Cristina Tudor
31 dec. 2020

Revelion 2020-2021. Pe intreg Pamantul, pe 31 decembrie, unii oameni respecta o serie de traditii si superstitii ca sa aiba noroc in urmatorul an.

Asa ca, pe langa obiceiurile traditionale, poti sa “te ghidezi” si dupa alte traditii internationale ca sa ai noroc in 2018.

Iata ce sa faci pe 31 decembrie ca sa ai noroc tot anul urmator.

VASCUL IN CASA

Revelion 2020-2021. In noaptea dintre ani, in fiecare casa trebuie sa existe macar o crenguta de vasc. Aceasta este una dintre cele mai vechi traditii despre care se spune ca aduc noroc in anul ce vine. Motivul? Vascul este simbolul universal al regenerarii, al renasterii, al nemuririi, iar daca crenguta este asezata langa o icoana, va sporiti si sansele de a avea liniste sufleteasca tot anul.

MANCATI 12 BOABE DE STRUGURI

In Spania, dar si in mai multe tari latine, strugurii sunt purtatori ai norocului. Se spune ca daca mananci 12 boabe de struguri la miezul noptii, de Revelion, vei avea 12 luni imbelsugate, dulci, dar si pline de sanatate.

Revelion 2020-2021
SCAPA DE DATORII INAINTE DE MIEZUL NOPTII

Nu intra in noul an cu datorii, caci in urmatoarele 12 luni vei fi nevoit mereu sa dai bani. Incearca sa-ti achiti datoriile pana la miezul noptii, de Revelion, ca sa pornesti in noul an doar cu perspective de castig, nu de acumulare de datorii.

POARTA CEVA ROSU SAU CEVA NOU

Creste-ti sansele de a avea o viata intensa, pasionala, dar si plina de noutati purtand ceva rosu pe tine sau ceva nou (sau nepurtat pana atunci) de Revelion.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Unsplash.com.