Ce sa urmaresti pe Netflix, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
15 apr. 2020

Exista atat de multe filme bune pe Netflix, incat iti poate fi destul de greu sa alegi ceva. Zodia ta te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sugar Rush

Nu iti place sa zabovesti prea mult in cautarea unui film sau show TV, asa ca vrei ceva rapid si concret. Ai un caracter competitiv, ceea ce inseamna ca optiunea ideala pentru tine ar fi orice are legatura cu concurenta, creativitatea si depasirea limitelor. De aceea, astrele iti recomanda Sugar Rush, un concurs culinar in care sunt prezenti bucatari profesionisti care se lupta pentru suprematie. Spectacolul este antrenant, cu rezultate rapide, eliminari si mai multe runde in fiecare episod. Astfel, iti poti folosi simtul critic si poti invata simultan trucuri de gatit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Amazing Interiors

Apreciezi creativitatea si esti interesata de arta, dar fara sa simti nevoia de competivitate. Amazing Interiors este un serial documentar despre amenajari interioare si designul caselor, perfect pentru a-ti satisface nevoia de frumos. Adori detaliile, iar aceasta mini-serie iti va oferi cel mai bun exemplu de creativitate si inovatie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Orange Is The New Black

Cu siguranta vei aprecia intensitatea si originalitatea serialului Orange Is The New Black. Chiar daca subiectul este destul de intunecat, exista umor presarat pe tot parcursul actiunii. Relatiile sociale de valoare sunt foarte importante pentru tine, iar personajele din acest serial si viclenia lor iti vor pastra viu interesul pe parcursul celor sapte sezoane si iti vor da lectii de viata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: PR