Ce te dezamageste cel mai mult, in functie de zodie: Racul are nevoie de sentimente autentice

1
De Maria Constantin
4 mai 2021

Trebuie sa acceptam faptul ca dezamagirea este inevitabila. Iar cand aceasta survine, nu mai conteaza ca ti se intampla, ci cum raspunzi la dezamagire.

Este imposibil sa eviti intotdeauna dezamagirea. Fie ca ai asteptari prea mari de la tine, fie de la ceilalti, la un moment dat se va intampla. Important e sa intelegi ce s-a intamplat si sa inveti din asta. Astrele ne spun ce te dezamageste cel mai mult, in functie de zodia ta:

Berbec

Berbecul e impulsiv si isi lasa pasiunea sa-i influenteze deciziile. Daca alege sa fie de partea ta, o face pentru ca spera sa merite. Iar daca tu nu manifesti aceeasi pasiune, cu toata parerea de rau se retrage si cauta alta directie.

Taur

Are asteptari mari fiindca isi doreste stabilitate si coerenta si poate fi posesiv si manipulator in incercarea de a le pastra. Orice semn, oricat de mic, de incoerenta pe care i-l dai va fi interpretat ca o amenintare si va fi dezamagit.

Gemeni

Ca si Berbecul, aceasta zodie se simte dezamagita daca nu primeste interesul promis. Chiar daca ii oferi coerenta si stabilitate, dezamagirea tot se face simtita.

Rac

Mereu in cautarea iubirii, Racul este atras de oricine i se pare ca ii raspunde cu aceeasi afectiune. Daca dragostea adevarata la care spera se dovedeste a fi un sentiment fals, Racul este foarte deziluzionat.

Leu

Dependent de atentie, Leul isi doreste tot mai multa admiratie, iar cand o primeste nu se opreste – vrea mai mult si mai mult. Este atat de dependent de admiratie, incat e in stare sa munceasca oricat ca s-o obtina. Daca o pierde, nu exista dezamagire mai mare pentru aceasta zodie.

Fecioara

Poate fi dificil sa gasesti ceva de care Fecioara sa nu fie dezamagita. Foarte critica cu munca si imaginea sa, aceasta zodie nu suporta incompetenta si esecurile in munca. Adesea cel mai mare critic al sau, Fecioara e foarte dezamagita daca da gres.

Balanta

Aflata in cautarea echilibrului si a dreptatii, Balanta mediteaza tot timpul asupra deciziilor luate. Vrea sa faca alegerea corecta, insa ii este greu sa o gaseasca. Ideea de a nu face o greseala o copleseste, apoi daca chiar i se intampla asta, cade prada dezamagirii.

Scorpion

Foarte inteligenti, Scorpionii detecteaza pericolul de la mare distanta. Vor sa se asigure ca nu sunt inselati sau gresit intelesi si din aceasta cauza au tendinta de a impune controlul in relatie, ca sa evite situatiile neprevazute. Cel mai mult ii dezamageste pierderea controlului.

6 zodii care au cele mai mari sanse sa ramana in relatii bune cu fostul partener

Sagetator

Zodie guvernata de Jupiter, Sagetatorul este semnul miscarii, al calatoriei, filosofiei si al aventurii. Este atras de noi aventuri si experiente, iar daca nu are sansa de a invata, de a se dezvolta si de a-si largi orizontul, este dezamagit.

Capricorn

Aceasta zodie are ca prioritate succesul si trage din greu pentru a-l obtine. Capricornul este foarte realist si crede ca munca din greu si dedicarea aduc succesul. Traieste o mare dezamagire daca eforturile sale nu dau roade.

Varsator

Fire foarte sensibila, Varsatorul are un profund spirit umanitar: tratamentul injust, rasismul, bigotismul, cruzimea si abuzul intra in contradictie cu credinta sa. Aceasta zodie lupta pentru un tratament corect si orice actiune inumana o dezamageste.

Pesti

Aceasta zodie care nu cunoaste egoismul, dar si foarte sensibila, este foarte dezamagita cand se confrunta cu duritatea, rautatea si cruzimea. Tot ce isi doreste este sa poata trai in liniste.

Foto: Unsplash.com.