Ce te face cu adevarat fericita in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
19 nov. 2018

Lucruri mici care te fac fericita in functie de zodie!

Se spune ca fericirea o putem trai in fiecare zi daca stim sa ne bucuram de lucruri dintre cele mai simple. Pe tine ce te face sa fii zen?

Lucruri mici care te fac fericita in functie de zodie
Berbec – o doza de adrenalina

Daca esti Berbec, ai multa energie si te stresezi din nimic. Cand te simti trista si nefericita, ai nevoie de o activitate solicitanta ca de aer ca sa te descatusezi. Mergi la sala si alege un antrenament intens, apoi relaxeaza-te intr-un jacuzzi. Vei pleca acasa cu zambetul pe buze!

Taur – o portie de paste, un pahar de vin

Se stie ca Taurii adora linistea si intimitatea. Pentru tine, cand ai nevoie de un imbold, nimic nu e mai reconfortant decat o portie de mancare delicioasa, care sa-ti rasfete simturile si pe care sa o savurezi in tihna. Uneori nu doar dragostea, ci si fericirea trece prin stomac!

Gemeni – o carte buna

Daca te plictisesti sau nu ai cea mai buna stare de spirit, rezolvarea e simpla: o carte buna. Lectura te prinde imediat in mrejele ei, iti starneste creativitatea si te face sa visezi cu ochii deschisi. Bucuria nu-i mai mica nici daca in loc de carte iti pica ochii pe un film de Oscar.

Rac – o declaratie de suflet

Cea mai sensibila din cele 12 zodii tanjeste dupa iubire in fiecare clipa. Nu exista fericire mai mare decat timpul petrecut impreuna cu cei dragi. Imbratisarile si declaratiile de iubire sunt cel mai bun combustibil pentru sufletul tau dornic de afectiune.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com