Ce te intristeaza cel mai mult, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
8 oct. 2021

Fiecare om face fata tristetii in mod diferit si il supara lucruri diferite. Dar, totul se afla in stransa legatura cu zodia in care ne-am nascut!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca Berbec, este ceva obisnuit pentru tine sa te frustrezi sau sa te superi cu usurinta, uneori chiar si fara motiv.

Fie ca ai avut o zi proasta la serviciu sau situatia nu e prea buna in relatia ta, te poti intrista atunci cand lucrurile nu sunt perfecte sau nu merg asa cum ti-ai dori.

Sa te simti trist/a e o emotie cu care nu te simti confortabil/a si, atunci cand nu poti sa scapi de tristete, te intristezi si mai tare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti unul dintre cele mai incapatanate semne zodiacale, ceea ce inseamna ca aproape niciodata nu dai in spate din fata provocarilor sau de la atingerea obiectivelor tale. Acestea fiind spuse, pentru ca esti atat de incapatanat, de multe ori nu iti faci un plan B in cazul in care lucrurile merg prost.

Te simti cel mai trist/a cand esuezi. Evitarea esecului nu este intotdeauna posibila, sa gresesti e firesc. Cand esti trist/a, te prefaci ca totul este in regula, dar in interior te invinovatesti pentru ceva care este uman si inevitabil.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Obisnuiesti sa sari de la un lucru la altul, iar acest lucru poate fi epuizant pentru tine. Desi s-ar putea sa fii destul de priceput la navigarea prin haos, esti la fel de predispus ca toti ceilalti sa ajungi la epuizare si depresie.

Te simti trist/a cand lucrurile devin un pic prea nebunesti prentu tine. Preferi sa te bucuri de viata si de placerile ei simple, dar, atunci cand viata devine prea dura sau stresanta, te trezesti inchizandu-te in tine si devenind deprimat/a.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.