Ce ti-ai dori sa schimbi daca ai putea da timpul inapoi, in functie de zodia ta

1
De Maria Constantin
16 sept. 2020

Odata cu trecerea timpului, adunam impliniri, dar si nereusite. Privind inapoi, peste ani, intelegem ca am fi putut face altfel anumite lucruri. Astrele ne arata ce ar schimba fiecare zodie in trecutul sau.

De-am putea retrai orice clipa trecuta, am schimba, pe ici, pe colo, niste lucruri – poate le-am trai cu totul altfel sau poate doar le-am imbunatati.

Trecerea anilor ne face mai intelepti si ne ofera o alta perspectiva asupra unor momente pe care atunci, in toiul evenimentelor, le-am judecat in pripa sau pe care nu le-am tratat cu atentia cuvenita. Thought Catalog a consultat astrele si ne arata ce ar dori fiecare zodie sa schimbe in trecutul ei.

Berbec

Iti doresti sa fi avut mai multa incredere in tine cand erai tanara. Si sa nu fi lasat atatia oameni sa profite de tine.

Taur

Ai vrea sa retragi cateva cuvinte oribile pe care i le-ai spus cuiva la care tineai mult. Ai vrea sa readuci in viata ta acea persoana.

Gemeni

Ti-ai dori sa fi petrecut mai mult timp urmandu-ti telurile si sa fi avut un plan concret si clar pentru viata ta. Regreti ca te-ai distrat in loc sa profiti de acele oportunitati care astazi te-ar fi propulsat.

Rac

Ai vrea sa nu fi petrecut atata timp facandu-ti griji pentru oameni care nu te-au pus pe lista lor de prioritati. Si sa te fi concentrat mai mult pe tine insati decat pe cei din jur.

Leu

Ce bine era daca ai fi fost mai putin incapatanata in tinerete! Iti doresti sa-ti fi dat seama atunci ca nu aveai dreptate mereu si sa fi ascultat mai mult sfaturile pe care ceilalti ti le dadeau.

Fecioara

Ai vrea sa te fi impacat cu aspectul tau si cu personalitatea ta. Iti doresti sa fi invatat sa te apreciezi mai mult cand erai tanara.

Balanta

Ar fi fost bine sa nu fi irosit atata timp cu persoana nepotrivita. Iti doresti sa fi vazut semnalele de alarma putin mai devreme si sa te fi eliberat mai din timp.

Scorpion

Ai vrea sa nu te fi grabit asa de mult sa te maturizezi. Sa te fi bucurat mai mult de ceea ce aveai atunci, sa te fi bucurat de linistea de a nu avea nimic de facut cat inca iti mai permiteai asta.

Sagetator

Ai vrea sa nu fi renuntat la o persoana atat de frumoasa. Ai vrea sa te fi dezmeticit cand trebuia si sa-i fi apreciat valoarea cand inca nu era prea tarziu.

4 zodii pe care iubirea le transforma total: Sunt de nerecunoscut cand se indragostesc!

Capricorn

Ti-ai dori sa petreci mai mult timp iesind si distrandu-te. Sa nu te mai iei in serios atat de mult, asa cum faceai candva, inainte de a te trezi cu un milion de responsabilitati pe umeri.

Varsator

Ai vrea sa nu fi fost atat de obsedata cu statutul relatiei tale. Ai vrea sa te fi bucurat mai mult de zilele in care erai singura, in loc sa numeri zilele pana cand vei avea primul tau copil.

Pesti

Iti doresti sa fi avut mai multa grija de sanatatea ta mentala, sa elimini acele momente in care te-ai stresat pentru lucruri marunte, care azi nu mai conteaza deloc.

Foto: Unsplash.com.