Ce trebuie sa faci inainte de a te casatori, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
24 sept. 2021

Nimeni nu trebuie sa se grabeasca atunci cand vine vorba de casatorie. Exista destule lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de pasul cel mare. Afla care sunt, in functie de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul se mandreste cu faptul ca este primul in toate aspectele vietii lui. Prin urmare, nu este o surpriza faptul ca ii place sa fie primul care ia initiativa in relatiile romantice.

Poate fi atat de incantat sa-si exprime dragostea si sa faca prima miscare, incat uita sa verifice daca partenerul lui simte la fel.

Inainte de a se casatori, ar fi intelept ca un Berbec sa stea jos si sa aiba o conversatie serioasa cu partenerul/a, pentru a se asigura ca mariajul dintre ei doi este, cu adevarat, ceea ce isi doresc.

Berbecul ar trebui, de asemenea, sa inceapa sa economiseasca inainte de a se casatori, deoarece nunta poate fi costisitoare. Acest semn de foc tinde sa ia decizii irationale atunci cand vine vorba de bani si ar ajunge sa sufere daca nu i-ar putea oferi nunta pe care o merita partenerul/a lui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru relatiile pe termen lung, un Taur prefera pe cineva care poate raspunde nevoilor lui. Are nevoie de cineva dispus sa-si foloseasca timpul si energia pentru a-i intelege modul de gandire si modul in care a fost crescut, dar mai ales sa-i respecte familia de origine.

Pentru ca pune atat de mult pret pe acest lucru, un Taur trebuie sa se asigure ca familia lui aproba casatoria si se intelege cu partenerul/a lui.

Acest semn de pamant alege oameni din acelasi mediu social, astfel incat cineva care nu se poate compara cu el si cu familia lui nu va avea ce cauta in viata lui. Familia este prea importanta pentru ca cel/cea de langa el sa nu respecte obiceiurile familiei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii au nevoie de entuziasm. Le place sa vorbeasca cu diferiti oameni si sa aiba parte de noi aventuri. Inainte de a se casatori, acest semn de aer trebuie sa se asigure ca partenerul lui ii poate fi atat prieten, cat si iubit.

Trebuie sa fie sigur ca acea persoana poate purta si sustine o conversatie si ca este la fel de dispusa sa porneasca in noi aventuri alaturi de el. Pentru a sti sigur, ar trebui sa mearga cu acea persoana la adunari sociale sau in diferite orase pentru a vedea cum se adapteaza si cum se simte.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.