Ce urasc zodiile cel mai mult in viata

1
De Cristina Tudor
21 mart. 2020

Majoritatea trasaturilor noastre negative ies la suprafata atunci cand ne confruntam cu lucrurile care nu ne plac. Acestea scot ce e mai rau din noi!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul uraste sa fie inteles sau interpretat gresit.

Cand se intampla acest lucru, pur si simplu isi iese din minti. Va face orice sa indrepte greseala celor care i-au pus vorbe in gura sau care s-au grabit sa traga concluzii. Cand in sfarsit se va face dreptate, aproape a uitat de unde a pornit totul.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul uraste sa nu fie ascultat.

Toti prietenii lui il cunosc atat de bine incat stiu ca trebuie sa il priveasca drept in ochi si sa dea de mai multe ori din cap in timp ce vorbeste. Fac toate astea de frica de a nu a primi reprosuri din partea lui. Nu ii place sa vorbeasca degeaba si vrea sa fie tratat cu respect.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii urasc sa ia decizii.

Nu conteaza daca e vorba despre ceva important sau ceva banal. Ideea e ca linistea lor va fi intrerupta pentru a face loc unei probleme, deoarece ei privesc toate deciziile drept probleme. E indecis din nastere, asa ca nu e un lucru surprinzator.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul uraste cand ceilalti nu ii urmeaza drumul.

El crede cu tarie in propriile decizii, in calea pe care o urmeaza, in alegerile si stilul lui de viata si se asteapta ca cei din jur sa poata privi totul prin ochii sai. Nu crede ca e un gest narcisist din partea lui, de fapt crede ca e singura si cea mai buna solutie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.