Ce zodii te ajuta sa iti achiti datoriile karmice

1
De Cristina Tudor
25 aug. 2021

Nu este intamplator ca ne nastem intr-un anumit semn zodiacal.

Se spune ca fiecare suflet se gaseste pe o treapta evolutiva spirituala si poarta cu sine datoriile karmice ale vietilor anterioare. Datoriile karmice sunt greu de dus si greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni in ajutor. Descopera Horoscopul Triburilor de Suflete si care sunt acele zodii care te ajuta sa iti achiti datoriile karmice.

Datoriile karmice ale Berbecilor

In aceasta viata, aceste suflete s-au nascut in zodia Berbecului tocmai pentru a reusi sa gaseasca echilibru intre datorie si libertate, intre supunere si independenta, intre curaj si teama salvatoare, intre diplomatie si prea multa deschidere.

Daca in trecut au fost suflete supuse, lasand prea mult de la ei pentru satisfacerea celorlalti, acum au curaj si devin firi independente.

In tribul lor de suflete se afla doua zodii care ii ajuta la indeplinirea datoriilor karmice, cu care leaga prietenii din care vor avea multe lectii de invatat: Capricorn si Balanta.

horoscopul triburilor de suflete zodii care te ajuta sa iti achiti datoriile karmiceFoto: VetraKori/ shutterstock.com

Datoriile karmice ale Taurilor

Datoriile karmice ale Taurilor sunt legate in special de a-si oferi lor ceea ce n-au avut intr-o viata anterioara in care s-au confruntat cu saracia.

Trebuie sa invete, asadar, sa se bucure de viata, sa se rasfete, sa isi construiasca un statut social si material, sa duca o viata plina de bunastare, de bun gust, dar totodata echilibrata spiritul.

Din tribul lor de suflete ce ii ajuta sa isi implineasca datoriile karmice se numara zodiie: Leu, Varsator.

Datoriile karmice ale Gemenilor

Daca in alte vieti aceste suflete au fost retrase, poate chiar pustnice, s-au adancit in stiinte sau activitati solitare, acum in zodia Gemeni invata sa fie sociabili, glumeti, sa se bucure de viata si de toate placerile marunte, pot dezvolta usor vicii si pot deveni foarte cheltuitori.

Datoria lor karmica este aceea de a descoperi placerile vietii, insa totodata de a ramane in echilibru.

Din tribul lor de suflete care ii ajuta sa isi savarseasca datoriile karmice fac parte cei din zodiile Fecioara si Scorpion.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.