Cea mai comuna problema in dragoste a zodiilor

1
De Cristina Tudor
15 aug. 2020

Da-ti seama unde gresesti in dragoste si relatii in functie de caracteristicile zodiei tale. Astfel, vei putea sa-ti imbunatatesti viata sentimentala!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul isi traieste relatia intr-o viteza maxima si se asteapta ca partenerul lui sa tina pasul.

El isi doreste ca persoana de langa el sa-si dedice tot timpul relatiei si uraste sa stea departe unul de celalalt. Dar, aceasta atitudine impulsiva inseamna ca lucrurile se misca putin prea repede. Sigur, tuturor ne place sa iubim patimas, dar acest lucru poate dauna pe termen lung. Toate lucrurile bune necesita timp!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul iubeste stabilitatea si dependenta, asa ca isi doreste un partener care este intotdeauna acolo pentru a-i oferi atentie.

Este in regula sa ai anumite asteptari in relatia ta, dar uneori acest lucru sta in calea capacitatii tale de a vedea lucrurile din punctul celuilalt de vedere. Uneori, relatiile Taururul se sfarsesc deoarece partenerii lor nu se simt intelesi. Asculta nevoile partenerului tau, Taur!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt viata si sufletul petrecerii si adora sa fie inconjurati de prieteni.

Acest lucru le ingreuneaza viata amoroasa. Persoana nascuta in aceasta zodie vrea ca partenerul si prietenii sai sa fie un singur grup fara probleme, dar acest lucru poate distrage atentia de la intimitatea unei relatii. Petrece timp doar tu cu partenerul, poate fi coplesitor pentru cel de langa tine sa trebuiasca sa fie mereu in preajma colegilor, prietenilor si familiei tale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Sa se aseze la casa lui nu e o problema pentru nativul din zodia Rac.

Ii place sa-si petreaca weekendurile doar alaturi de partener sau sa urmareasca ore intregi de Netflix in fiecare seara in compania lui, insa toate acestea pot fi prea mult pentru cel de langa el. Protectia este placuta intr-o relatie, dar nu si atunci cand se transforma in control sau sufocare. Petrece ceva timp si departe de partener si pastrati-va grupuri separate de prieteni. Absenta face ca inima sa bata si mai tare, pana la urma!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.