Portalul 11:11. Cea mai puternica zi pentru manifestarea visurilor va fi pe 11 noiembrie 2019

1
De Cristina Tudor
26 oct. 2019

Pe 11 noiembrie, portalul 11:11 se deschide larg, formand cea mai puternica poarta pentru o manifestare plina de forta a acestui an.

Astrele ne recomanda sa ne asteptam la o extindere rapida a puterii personale si a potentialului de abundenta.

In ultimele luni ai dat tot mai des de ora 11:11 cand ti-ai verificat telefonul? In jurul tau apar secvente de numere care se repeta – placute de inmatriculare ale masinilor, notificari pe telefon, bonuri si chitante?

Potrivit thewildchild, anul acesta, mai mult decat oricare alt an de pana acum, nenumarate persoane de pe tot globul au raportat ca au vazut codul 11:11 in mod repetat. Aceasta intamplare devine un fenomen la nivel mondial pe masura ce ne apropiem de ziua 11 a lunii 11 a acestui an.

11:11 Va debloca potentialul tau de manifestarea personala

In numerologie, 11 este un numar extrem de important – este un numar de creatie unica, de expresie autentica, de manifestare rapida si se concentreaza pe vibratia ascensiunii.

Daca privesti forma numarul 11, aceasta este precum doi piloni, o poarta care deschide un portal direct catre inspiratia divina si manifestarea fundamentala.

11 noiembrie, cea mai puternica zi pentru manifestarea visurilor

Pe 11 noiembrie, portalul 11:11 se deschide larg, formand cea mai puternica poarta pentru o manifestare plina de forta a acestui an. Astrele ne recomanda sa ne asteptam la o extindere rapida a puterii personale si a potentialului de abundenta.

Codul numeric 11:11 poarta un mesaj puternic de indrumare, inspiratie si abundenta divina.

Schimbari la tot pasul si provocari incredibil de mari

Este foarte important sa stii ca in timp ce portalul 11:11 aduce oportunitati mari, adesea acestea sunt insotite si de provocari pe masura. Esti pregatita pentru ele?

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.