Cea mai rea trasatura de personalitate a zodiei tale

1
De Cristina Tudor
16 mart. 2022

Poate stii, poate nu stii, dar astrologia iti va spune direct in fata care este cea mai rea trasatura a personalitatii tale si ce este in neregula cu tine, in functie de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Insistent, arogant, defensiv.

Berbecul este un razboinic, dar e genul care forteaza nota daca nu obtine ce si-a propus. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca exista o singura parere corecta si aceea este a lui, pentru ca este un Berbec si acest lucru inseamna ca are intotdeauna dreptate si ca parerea lui nu poate fi cotestata, niciodata!

E cel mai hotarat semn al zodiacului si va calca peste cadavre pentru a ajunge unde isi doreste. Ce este si mai in neregula cu el este faptul ca chiar crede ca are mereu dreptate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Incapatanat.

Reputatia pe care o are Taurul este de o persoana extrem de capoasa. Si da, este o companie neplacuta.

In timp ce crede ca este admirat pentru ca se tine tare pe pozitii, ceea ce se inampla cu adevarat este ca actioneaza instinctiv, fara sa asculte pe nimeni altcineva. Incapatanarea si indrazneala de care da dovada pot functiona pentru el, dar cu siguranta nu functioneaza pentru nimeni altcineva.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Indecis.

Chestia cu „nu ma pot decide” a Gemenilor oboseste pe toata lumea.

Stim cu totii ca Gemenii reprezinta gemenii, iar asta inseamna dubla personalitate, dubla confuzie si dubla ezitare atunci cand vine vorba de a lua o decizie.

Ce este in neregula cu acesti nativi este ca nu iau niciodata acea decizie si, in timp ce altii asteapta, oricum se pare ca ii ignora. Traiesc in propria lor lume si nu au loc pentru altcineva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com