„Cel mai cel” in functie de zodie. Unde exceleaza zodia ta

1
De Cristina Tudor
14 feb. 2019

Fiecare zodie exceleaza intr-o privinta si niciuna nu este buna sau rea prin excelenta.

Cand sunt intrebati despre zodia lor, unii ezita sa raspunda, altii o spun cu mandrie. Fara doar si poate, unele zodii au o rezonanta mai buna decat altele. Sa fii Leu este oare mai convenabil decat sa fii Rac, sa fii Capricorn este mai de dorit decat sa fii Scorpion? Ei bine, fiecare zodie exceleaza intr-o privinta si niciuna nu este buna sau rea prin excelenta. Iata cateva argumente ca sa fii mandra de semnul tau zodiacal, oricare ar fi el.

Cu ce se mandreste fiecare zodie

Berbec – cel mai energic

Este primul dintre cele 12 semne zodiacale, poate de aceea vrea sa fie mereu pe locul I. Are calitati de lider, multa energie si curaj. Spontaneitatea si sinceritatea sunt doua calitati pe care nimeni nu i le poate contesta. Este foarte hotarat atunci cand isi doreste ceva si vede mereu partea buna a lucrurilor.

Taur – cel mai consecvent

Este o zodie puternica, realista, calculata, pe care te poti baza oricand. Dar si atragatoare, cu un sarm aparte, datorita caruia obtine aproape mereu ce isi doreste. Are o viata linistita, echilibrata, implinita si valori pe care le respecta cu sfintenie. Onestitatea si loialitatea recomanda Taurul ca una dintre cele mai integre zodii.

Gemeni – cel mai popular

Se spune despre ei ca au o natura duala, dar Gemenii sunt inainte de toate o zodie norocoasa, vesela, ai carei nativi se fac usor placuti si iubiti. Sociabili si isteti, interesanti si cocheti, vor fi o companie placuta si cautata. Foarte creativi, flexibili, receptivi la nou, copilarosi, Gemenii parca nu imbatranesc niciodata.

Rac – cel mai bun prieten

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte sensibile si sufletiste, binevoitoare, mereu de ajutor pentru ceilalti. Racul este extrem de grijuliu, de loial si de atasat, un familist convins si un prieten protector. Putine alte zodii sunt la fel de romantice, creative si intuitive. In plus, Racul are o memorie extraordinara.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.