Cel mai ingrozitor secret al tau, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
20 feb. 2022

Toti avem secrete. Desi unii dintre noi ascundem lucruri banale si neimportante, altii au secrete de-a dreptul ingrozitoare!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai oribil secret al tau: nu ai obtinut nimic in mod corect toata viata ta.

Ai castigat, indiferent de situatie, prin inselaciune orice ai in viata ta. Chiar si in timpul unui joc banal impotriva propriului copil. Si prin asta am spus totul!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cel mai ingrozitor secret al tau: crezi cu fermitate ca esti cea mai frumoasa persoana din lume.

De fapt, nu doar persoana cea mai aratoasa pe care o cunosti, ci si cea mai frumoasa pe care o cunoaste oricine. Crezi cu atata tarie in asta incat parca iti si pare rau pentru ca Angelina Jolie nu se poate ridica la nivelul tau.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cel mai ingrozitor secret al tau: renunti la oamenii din viata ta din cele mai superficiale motive de pe pamant.

Sigur, le-ai putea spune prietenilor tai ca ti-ai parasit fostul iubit pentru ca nu ti-a raspuns la mesaje, dar adevarul este ca ai renuntat la el pentru ca nu i-ai aprobat dosarul de partener perfect. L-ai parasit pentru ca avea boxeri de la firma pe care o urasti, recunoaste!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cel mai ingrozitor secret al tau: nu-ti place niciunul dintre prietenii tai. Serios.

De fapt, te trezesti la petreceri si te intrebi cum s-au strecurat acesti oameni in viata ta. Desi ai pus problema ruperii legaturii cu unii dintre ei, ti-ai dat seama ca sa-i urasti iti ofera un fel de satisfactie bolnava, asa ca ii tii in preajma.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com