Cel mai mare mit care bantuie fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
16 iul. 2022

Cand afli zodia cuiva, este usor sa pui rapid o eticheta despre cine este, pe baza stereotipurilor zodiacale.

Conceptiile gresite si generalizarile sunt comune in societatea actuala. Oamenii sunt intelesi gresit si judecati intr-un fel, cand de fapt sunt diferiti. Si exista o multime de mituri si stereotipuri despre semnele zodiacale care ne induc in eroare. Afla care sunt si ce nu trebuie sa mai crezi!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Mit: Agresiv.

Esti numarul unu care sare in lupta, acesta este mitul care circula despre tine. Daca prietenul tau vrea sa taie cauciucurile fostei iubite sau sa bata pe cineva care nu este tocmai dragut, tu esti primul la care se gandeste sa apeleze.

Acum, trebuie mentionat faptul ca nu alegi lupte inutile. S-ar putea sa ai un temperament, dar iti cunosti limitele.

Determinarea ta te va impiedica sa-ti lasi viitorul sa se prabuseasca din cauza unei dispute irelevante. S-ar putea sa te distreze ideea pentru o secunda, dar puterea ta consta in a te putea abtine si retine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mit: Incapatanat.

Tu esti mereu etichetat ca un taur incapatanat. Acest lucru nu este adevarat nu numai pentru ca nu esti perfect, ci pentru ca esti sensibil si poti fi defensiv atunci cand esti acuzat de ceva.

Vrei sa fii cel mai bun pentru cei dragi, iar incapatanarea este doar un mecanism de aparare pentru tine. Stii ca esti rabdator, puternic si devotat. Dar esti si tu om si este in regula sa-ti recunosti greselile.

Puterea ta consta in sensibilitatea ta, te face o persoana mai buna si un prieten mai bun. Prietenii tai se pot baza pe puterea ta atunci cand au nevoie de ajutor, dar ar trebui sa te poti baza si tu pe ei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mit: Prefacut.

Gemeni, ai o reputatie proasta ca esti nebunul cu personalitati multiple.

Nu esti nebun si nici nu ai o tulburare de identitate disociativa. Ai doar o abilitate uimitoare de adapatabilitate. Poti intra in orice situatie noua fara sa te tii de credinte si obiceiuri vechi.

Indiferent daca trebuie sa fii distractiv sau serios sau ambele, poti sa te strecori fara efort in aceasta mentalitate. Intelegerea ta rapida te ajuta sa decizi ce e mai bine in orice situatie. Puterea ta consta in a fi capabil sa absorbi rapid informatii si sa te aliniezi cu cel mai bun rezultat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com