Cele 10 legi astrale ale zodiei Berbec. Descopera influentele astrelor asupra vietii tale

1
De Cristina Tudor
4 iun. 2022

Atunci cand intalnesti un nativ Berbec, va fi greu sa il uiti prea repede. Berbecii au un magnetism aparte si ne atrag atentia printr-o serie de note discordante opuse, cum ar fi blandetea din comportament vs puterea din decizii, optimismul din gandire vs puterea de a intui un esec, pretentiile cand fac alegeri vs capacitatea de a actiona rapid si asa mai departe.

Va invitam sa descoperiti cele 10 Legi Astrale care stau temelie temperamentului, calitatilor si defectelor nativilor Berbec.

In Horoscopul zodiei Berbec vom regasi o serie de caracteristici, dar si de defecte ale acestor nativi, asupra carora astrele aduc anumite influente, poruncesc anumite legi care se reflecta in descrierea fiecarei zodii in parte, dealtfel. Astazi vom vorbi despre Legile Astrale ale zodiei Berbec.

Legile zodiei Berbec: Citeste, invata, nu iti lasa niciodata mintea sa se odihneasca

Oriunde exista arta si cultura, vom intalni si nativi Berbec. Pentru ca le place sa citeasca, sa isi bucure sufletul de tot ceea ce arta exprima, indiferent de forma acesteia: muzica, dans, pictura, fotografie, arte manuale si asa mai departe.

Nu e de mirare ca atunci cand dictutam cu un Berbec, indiferent de tema aleasa, acesta va avea atat de multe de spus, iar noi vom asculta fascinati ca niste copii cand aud povesti captivante.

Legile zodiei Berbec: Fii curios

Nativii Berbec sunt adesea manati de curiozitate in ceea ce fac. Tocmai de aceea sunt „progresisti”, caci in viata lor nu se instaleaza rutina. Nici in munca lor. Mai mult decat atat, sunt persoane foarte active, cu un ritm alert in viata si cu o creativitate debordanta. Este destul de greu sa tii pasul cu un Berbec.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pexels.com