Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Gemeni: Universul iti sopteste ce-i mai bine pentru tine

1
De Cristina Tudor
17 iun. 2022

Gemenii sunt considerati o zodie duala, alaturi de care invatam sa ne bucuram de calitatile lor, dar totodata putem descoperi si cum se simte lipsa acestora.

Gemenii sunt persoane intelectuale, dar care totodata iubesc viata si oamenii, care au puterea de a merge mai departe chiar si cand au sufletul sfasiat, care au in interiorul lor lumina ce ii ajuta sa strabata orice intuneric. Prezenta unui nativ Gemeni este ravasitoare, plina de esenta si optimism, de vesie si putere umana. Va invitam sa descoperiti care sunt acele Legi Astrale, legi pe care Universul le sopteste la nasterea Gemenilor, urmand sa le influenteze caracterul si sa le contureze viata.

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Gemeni

Asa cum fiecare zodie are caracteristicile sale generale, chiar daca la nivel individual suntem unici, Universul ghideaza prin pozitia astrelor la momentul nasterii o serie de legi Astrale care vor influenta caracteristicile generale ale nativilor Gemeni. Descoperiti care sunt puterile si valorile interioare ale Gemenilor.

Legile zodiei Gemeni: sa comunici cu bunatate si intelegere

Nativii Gemeni urasc minciuna, asadar vor avea tendinta sa spuna mereu adevarul, iar uneori o vor face deloc voalat. Adevarul potae fi uneori dureros, asadar recomandarea astrelor este sa comunice cu empatie si bunatate ceea ce au de spus, caci vorba dulce mult aduce, cum spune si proverbul.

Legile zodiei Gemeni: sa gandesti in amanunt, dar sa privesti in ansamblu
Nativii Gemeni au simturile formate pentru detaliu. Ei pot patrunde in profunzimea fiintei umane, pot vedea detalii si aspecte ale unor situatii, obiecte, probleme acolo unde nimeni nu le vede.

Cu toate acestea, exista riscul sa isi centreze atentia la un anume amanunt, care ar putea sa le influenteze deciziile finale. De aceea, Gemenii, oricat de departe si profund vor vederea, trebui sa isi pastreze privirea de ansamblu asupra celorlalti, asupra relatiilor pe care le au, solutii, probleme, obstacole etc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com