Cele 3 zodii care mint cel mai mult

1
De Cristina Tudor
23 aug. 2018

Cu totii am mintit la un moment dat. Fie ca a fost o minciuna nevinovata, sau ca am facut-o ca sa nu-i ranim sentimentele celei mai bune prietene, s-a intamplat sa alegem sa nu spunem adevarul, usurandu-ne astfel viata.

Si chiar daca nu suntem un model de onestitate, unii dintre noi se pricep sa minta mai bine decat altii. Conform Elite Daily, oamenii care sunt in zodiile Scorpion, Gemeni si Varsator sunt cei mai buni mincinosi. Ei reusesc sa ii convinga chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, si o fac foarte bine.

Scorpion: stiu exact cum sa isi ascunda urmele

Cei nascuti sub semnul Scorpion sunt mereu atenti la orice situatie si investigheaza orice lucru, fiind iscusiti in arta manipularii. Daca fac ceva care nu e neaparat etic, inseamna ca deja au si gasit o multime de cai de a iesi din acea situatie si stiu exact ce minciuni sa spuna pentru a nu fi prinsi. Ei pot sa creeze o minciuna atat de detaliata si atat de buna, chiar si cu un alibi bine construit, incat nu le e greu sa isi joace rolul.

Atunci cand sunt prinsi cu minciuna, au o abilitate deosebita de a continua sa ascunda adevarul, si ii pot convinge chiar si pe cei mai suspiciosi dintre noi ca au dreptate.

Gemeni: stiu exact ce vrei sa auzi

Cei nascuti in zodia Gemeni stiu sa minta atat de bine, ca le-ar putea fi oferit un premiu Oscar. Ei sunt capabili sa devina un personaj total diferit in cateva secunde si sa te faca sa crezi orice le iese pe gura. Indiferent daca cred acele cuvinte sau nu, ei pot sa-si pacaleasca mintea atat de bine, incat vor crede ca afirmatiile lor chiar sunt adevarate. Si daca ei le cred, tu de ce n-ai face-o?

Daca isi propun, cei nascuti sub semnul Gemeni pot sa-si faca pana si dusmanii sa ii adore, doar spunand cateva minciuni.

Varsator: stiu cum sa influenteze oamenii

Varsatorii sunt cunoscuti ca fiind protectori ai unei comunitati si vindecatori ai acesteia. Abilitatea lor de a citi imediat o persoana si de a intelege ce vrea ii face foarte buni mincinosi. Datorita faptului ca pot spune minciuna dupa minciuna pentru a influenta, ei pot sa devina conducatorii unui grup fara prea multa dificultate.

Minciunile lor pot avea legatura cu vulnerabilitatea unora sau pot complimenta ideea cuiva de confort si siguranta, facand-se astfel foarte credibili. Eul lor este mare si grandios, insa majoritatea oamenilor s-ar putea sa nu isi dea seama, pentru ca au fost deja cuceriti de minciunile unui Varsator.

Foto: Shutterstock.com