Cele 3 zodii care vor straluci in luna aprilie

zodii norocoase
1
De Cristina Tudor
1 apr. 2019

Zodiile de foc vor fi in lumina reflectoarelor in aprilie si trebuie sa recunoastem ca merita asta cu varf si indesat, avand in vedere ca luna martie a venit la pachet cu multe provocari pentru ele in mod special.

Aprilie este populata de multe planete ce tranziteaza, dar si de… trei planete care intra in retrograd. Asta nu este o veste prea buna, dar avand in vedere ca una dintre acestea este Jupiter, planeta abundentei si expasiunii, statutul sau retrograd nu ne va deranja prea tare. De ce? Pentru ca ne-a pregatit multe cadouri si nu este asa o mare drama faptul ca nu ni le da pe toate o data, ci ii ia un pic mai mult decat de obicei.

In plus, Jupiter este si planeta bunavointei, invatarii si norocului, ceea ce inseamna ca atunci cand intra in retrograd, prelungeste procesul expasiunii si autodescoperirii. Nu e rau deloc.

Astrologie: 5 zodii care transmit energie negativa

Celelalte doua planete care intra in retrograd in aprilie sunt Saturn (planeta disciplinei si structurii) si Pluto (planeta distrugerii si transformarilor). Cand aceste doua planete incetinesc, e un semn ca trebuie sa privim in noi, sa devenim constienti de propriile structuri si limitari si sa reflectam la intelesul puterii si de ce ne-a fost rapita in ocazii anterioare.

Iata care sunt cele 3 zodii care vor naviga perfect apele tulburi ale acestor planete retrograde si in ce moduri vor straluci in luna aprilie.

Berbec: Plutesti pe norisori roz

Pe cine pacalim? E ziua ta de nastere luna asta si normal ca te vei simti de milioane, in toate sensurile acestui cuvant. Soarele, Mercur si venus apar impreuna in semnul tau luna asta, ceea ce inseamna ca vei fi mai carismatica si mai plina de vitalitate ca niciodata. Bucura-te de aceasta perioada, draga Berbec! Ai si de ce!

Leu: Esti mai spontana ca niciodata

Pleci intr-o binemeritata vacanta, Leule? Astrele s-au aliniat in favoarea ta, sa stii, deci daca as fi in locul tau as profita cu varf si indesat de aceasta perioada. Pe de alta parte, cu Soarele, Mercus si Venus in Berbec luna asta, vei fi binecuvantata cu un flux energetic armonios. In plus, unii lei s-ar putea sa se bucure de un noroc neasteptat luna asta. Nu te teme sa-ti asumi riscuri!

Astrologie: Top 5 zodii de femei care frang inimi

Sagetator: Esti sufletul petrecerii

2019 a fost deosebit de generos cu tine pana in prezent. Jupiter, planeta ta conducatoare, iti extinde orizonturile si te binecuvanteaza cu abundenta si noroc, dar ghici ce? Jupiter intra in retrograd luna asta, ceea ce inseamna ca va sta si mai mult in zodia ta! In plus, avand in vedere ca Soarele, Mercur si Venus iti pun pe jar casa a cincea, a expresiilor artistice, tot ce pot sa-ti spun este ca nimic nu-ti va da sta in cale. Fie ca te indragostesti sau iti permiti sa fii creativa, un lucru e sigur: e timpul tau sa stralucesti.

Foto: Shutterstock.com