Cele 3 zodii cu noroc in dragoste in luna martie

1
De Cristina Tudor
5 mart. 2021

Luna martie 2021 ne provoaca pe toti, indiferent de zodie, sa ne exprimam emotiile, sa ne analizam reactiile, sa cautam echilibrul.

Insa, din tot horoscopul, aceste trei zodii sunt favorizate astral in ceea ce priveste planul amoros, gasind armonia in cuplu sau intalnind sufletul pereche.

Taur

Nativii Taur isi concentreaza atentia in aceasta luna asupra planului sentimental, asupra relatiei de cuplu, dar si cu ceilalti – prieteni, membrii ai familiei.

Au nevoie sa isi identifice blocajele in comunicare si sa gaseasca solutii pentru a spori armonia in relatie. Asadar, se focuseaza pe comunicarea verbala si nonverbala, isi cantaresc vorbele si evita sa actioneze impulsiv, devin mai tandri, romantici si atenti cu persoana iubita. De asemenea, sunt deschisi la discutii delicate cu cel drag, discutii care, poate, alta data ar fi dus la cearta, dar acum nativii sunt dispusi sa asculte cu calm si preocupare nevoile celuilalt si sa incerce sa gaseasca solutii pe care sa le aplice cat mai curand.

Plini de sarm, cu bun gust si o energie pozitiva pe care o resimt si cei din jur, nativii Taur devin cuceritori, astfel ca cei singuri vor atrage multe priviri. Astrele ii sustin, asadar este posibil sa intalneasca o persoana interesanta, cu care sa rezoneze profund, ca si cand sunt doua spirite batrane care se cunosc, se stiu, au mai interactionat candva. Putem spune ca nativii Taur au sansa de a-si intalni sufletul pereche in aceasta luna.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.