Cele 4 zodii care stiu cum sa iubeasca o Fecioara

zodii compatibile cu fecioara
1
De Alice Moisescu
12 mart. 2019

Compatibilitatea in dragoste a zodiei Fecioara cu celelalte semne astrale se datoreaza in primul rand caracterului ordonat si perfectionist al acesteia, dar si devotamentului vis-a-vis de ideea de familie, caracteristici atat de definitorii ale acestui semn zodiacal.

Care sunt acele zodii compatibile cu Fecioara? In mare, aceasta se intelege excelent cu zodiile de pamant (Taurul si Capricornul), cele asemeni ei, dar si cu zodiile de apa (Racul si Pestii), conform astrologilor.

Haideti sa aflam care sunt zodiile cu care Fecioara are compatibilitate perfecta, dar si cum pot evolua relatiile dintre acestea.

7 adevaruri despre ce inseamna sa iubesti o Fecioara

Cele 4 zodii care stiu cum sa iubeasca o Fecioara
FECIOARA – TAUR

Cei  doi se inteleg reciproc si formeaza un cuplu solid. Ambii sunt romantici si isi petrec destul de mult timp analizand situatiile din jurul lor. Fecioara este in permanenta atenta la ce ii place si ce nu Taurului, timp in care Taurul este topit dupa senzualitatea Fecioarei.

Ambii sunt preocupati de nevoia de securitate si stabilitate in cuplu, de aceea discuta temeinic orice legat de sentimentele lor.

Daca Taurul se ocupa de partea materiala, Fecioara il ajuta sa analizeze optiunile, sa le transeze. Fecioara il sustine si il inspira pe nativul Taur.

Relatia… o reusita!

Cum cuceresti si pastrezi langa tine un barbat Taur

FECIOARA – RAC

Cei doi incep cu dreptul aceasta relatie, chiar daca ambii sunt cat se poate de rezervati. Racul apreciaza originalitatea Fecioarei, timp in care Fecioara adora siguranta si hotararea Racului. Impreuna pot rezolva orice problema!

Fecioara este o analitica, Racul… un sentimental. In mare, cuplul Fecioara-Rac este caracterizat de dragoste, incredere reciproca si devotament. Este o relatie ce se poate materializa cu usurinta printr-un mariaj.

FECIOARA – CAPRICORN

O pereche perfecta, in care fiecare e total devotat celui de langa! Sunt insetati dupa respect, dragoste si loialitate. Intuiesc ce ii place sau ce nu ii place partenerului si inteleg orice semn de afectiune. Am putea spune ca… se inteleg din priviri!

Sunt foarte indragostiti si atasati, chiar daca nu o arata in societate. Din punct de vedere sexual, cei doi parteneri nu se tem sa isi manifeste dorintele si pasiunile cele mai ascunse.

FECIOARA – PESTI

Cei doi sunt destul de diferiti, dar impreuna se lasa purtati de val. Pestii adora sa traiasca artistic, lasandu-si imaginatia sa zburde. Fecioarele, in schimb, sunt bine inradacinate cu picioarele pe pamant, sunt cat de poate de rationale si de multe ori cauta sa se reinventeze.

Fecioara il va ajuta pe nativul Pesti sa vada lucrurile mai realist, timp in care adaptabilitatea si flexibilitatea acestuia ii va aduce liniste Fecioarei, care este atat de temperamentala uneori. Relatia, asadar, va fi una promitatoare!

Cum iubeste fiecare zodie, chiar si atunci cand nu recunoaste?

Foto: Shutterstock.com