Cele mai afectate semne zodiacale de primul Mercur retrograd al anului 2019

1
De Cristina Tudor
22 feb. 2019

Iata care sunt cele mai afectate semne; acestea se vor bucura de cateva lucruri pozitive, dar si de schimbari negative in urmatoarea perioada. Cu toate acestea, atata timp cat nu se dau batute si continua sa mearga mai departe, totul va decurge minunat.

Ne indreptam cu pasi repezi catre primul Mercur retrograd al acestui an. De data aceasta lucrurile vor fi putin diferite. Mercur va fi oficial retrograd pe 5 martie si va iesi din el pe 28. Daca ai sentimentul ca ceva urmeaza sa se intample, cel mai probabil acesta este motivul pentru care traiesti cu aceasta stare.

Gemeni

Esti destul de afectata de Mercur retrograd deoarece aceasta planeta ta dominanta. In timp ce in mod normal comunici bine si iti este foarte usor sa vorbesti cu oricine, lucrurile vor fi putin mai dificile in urmatoarea perioada in ceea ce priveste interactiunea pe care o ai cu cei din jurul tau. Incearca sa te relaxezi si sa ai mai multa incredere in tine.

Rac

Esti deja un amalgam de emotii, iar acest Mercur retrograd te va face si mai atenta la tot ce simti si esti. Orice ai tinut pana acum in tine va iesi la suprafata. Este posibil sa porti discutii foarte reale si sincere, uneori dureroase, cu oamenii din jurul tau.

Leu

In mod normal esti o persoana foarte optimista, cu zambetul pe buze; insa, in aceasta perioada lucrurile par sa se schimbe. Iti doresti foarte mult sa faci un pas in spate si sa iei o pauza.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.