Cele mai afectate zodii de Mercur retrograd. Ocazia ideala de a revizui greselile trecutului

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
2 nov. 2019

Mercur retrograd a devenit, pentru toti, un fel de bau-bau care ne face sa fim, brusc, mult mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru.

Conjunctura este, de fapt, un dar ceresc, ce ne ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile facute in trecut.

Este ceva in genul: Piua putin! Hai sa ne fim precauti, ca nu stim ce ni se poate intampla. Iata ca din 31 octombrie astralul ne serveste inca o portie zdravana de Mercur retrograd.

Planeta Mercur intra in retrogradare in Scorpion 31 OCTOMBRIE 2019 ORA 17:42 – 20 NOIEMBRIE 2019, ORA 21:12, conform astrologului Adriana Tudosa, pe site-ul sau de astrologie adriana-astro.com.

Ce ne asteapta pe toti in aceasta perioada zbuciumata?

Prima si ultima zi (31 octombrie si 20 noiembrie) a lui Mercur retrograd sunt de obicei zile provocatoare, se schimba traseul, ritmul. O schimbare de ritm cosmic aduce cu ea de multe ori si confuzii, deci atentie marita in aceste zile.

Secretele, afacerile murdare, devin vizibile in aceasta perioada. Toate zonele de comunicare sunt afectate in special cele legate de lucruri ascunse, secrete,putere, afaceri,intalniri intime, credite, banci, investigatii, mosteniri, ocultism.

Nu trebuie uitat ca Mecur este mesagerul lui Dumnezeu, el merge peste tot, conduce sufletele mortilor, aduce mesaje din alte lumi deoarece el circula nepedepsit in toate cele trei niveluri cosmice datorita caducelului, bagheta magica a preotilor si regilor. Cum Scorpionul este un semn plin de mistere, secrete de suflet, constrangeri, obsesii, tabuuri, emotii ascunse, acuma Mercur retrograd poate scoate in lumina adevarul.

Tot Scorpionul tine de putere, control, manipulare, in consecinta, pot aparea transformari importante in aceasta sfera a puterii. Mercur retrograd in Scorpion ne ajuta sa cercetam, sa investigam, sa ajungem la adevar.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.