Ce sa stii despre 3 dintre cele mai bune aplicatii pentru calatorii

1
De Cristina Tudor
24 iul. 2018

Vacantele in afara tarii, dar si cele de pe meleagurile noastre, pot fi mai bine organizate daca folosesti cele mai bune aplicatii pentru calatorii.

Sigur ca, oriunde vei merge, vei gasi aplicatii locale, insa nu toate sunt cu adevarat eficiente. De aceea, thetravelmagazine.net a selectat cele mai bune aplicatii pentru calatorii, care iti vor fi de ajutor in drumetiile tale. Sunt usor de folosit, iti imbunatatesc vacantele, in special cand vine vorba despre manipulatul bagajelor, rezervari de zboruri. In plus, aceste aplicatii te ajuta sa faci si economii.

WiFi Map

Ai nevoie de WiFi Map, pentru ca aceasta aplicatie iti arata toate retelele WiFi din zona in care te gasesti. Mai mult, la unele retele securizate, poti afla si parole de utilizare, daca ai instalata aceasta aplicatie. WiFi Map se bazeaza pe comunicarea persoanelor dintr-o anumita zona. Cand ajungi intr-o anumita regiune si lasi un comentariu pe o retea, primesti parole pentru a putea naviga pe internet. In felul acesta, mai multi oameni pot accesa acea retea WiFi.

Practic, WiFi Map face o lista cu toate retelele WiFi din zona ta, in functie de distanta si locatia curenta. Vei gasi, bineinteles, si retelele publice. La acestea, de cele mai multe ori, nu ai nevoie de parole. Singurul impediment la aceasta aplicatie este ca nu exista un sistem de verificare, prin urmare nu stii daca parolele sunt adevarate. Totul depinde de cat de serios este cel care a lasat comentariul cu parola. WiFi Map detine si o harta cu locurile din jurul tau unde exista cel putin o retea WiFi.

Hitlist

Hitlist te ajuta sa gasesti zboruri la preturi accesibile. Mai precis, dupa ce setezi un aeroport favorit, aplicatia va gasi ce zboruri sunt in urmatoarele zile, la preturi avantajoase.

Algoritmul dupa care functioneaza este simplu si de inteles. Hitlist scaneaza toate sistemele de rezervare si iti arata care sunt cele mai mici preturi pentru mai multe destinatii, pentru mai multe tipuri de vacanta.

Exista si o categorie foarte utila, Last Minute Getaways. Datorita acesteia gasesti bilete de avion pentru plecare in viitorul foarte apropiat. De asemenea, de la rubrica Weekend Getaways poti afla cu usurinta cele mai bune oferte de weekend. Daca vrei sa iti personalizezi cautarile pentru vacanta, poti face o lista proprie cu destinatii. Lista ta poate contine filtre in functie de mai multe aspecte: durata calatoriei, perioada calatoriei si altele.

Cele mai bune aplicatii pentru calatorii – LuggageHero

Yeah!! It is New York City 💫 Launching soon – stay tuned.. 🏙🚕

A post shared by LuggageHero (@luggageheroofficial) on

Urmatoarea aplicatie este un fel de Airbnb al bagajelor. Luggage Hero te ajuta sa gasesti loc unde sa-ti lasi bgajele, pe termen scurt. Lunggage Hero pune in legatura oamenii care au posibilitatea sa gazduiasca bagaje, in diferite locuri, contra cost. Bagajele pot fi lasate in locurile special amenajate din magazine, diferite localuri si hoteluri din multe orase ale lumii. Poti vedea unde vor sta bagejele tale si iti poti face mai multe idei citind opiniile turistilor care au beneficiat de acest serviciu inaintea ta.

Foto: Instagram – Jessie Bush