Cele mai bune seriale care se vor lansa in 2021

1
De Cristina Tudor
18 ian. 2021

Afla care sunt cele mai asteptate seriale ale anului 2021.

Anul 2020, pe langa toate temerile si emotiile legate de sanatate, bani, imposibilitatea de a face multe dintre lucrurile cu care eram obisnuiti, a adus si mai mult timp petrecut in casa. A crescut astfel timpul dedicat board game-urilor, cititului si urmaririi de seriale, fie ca vorbim de cele mai noi dintre ele sau pentru cei care nu aveau niciodata timp de filme, vizionarea unora dintre cele mai celebre. Implicit, a aparut si temerea ca in 2021 nu ne vom mai bucura de noutati. Si totusi, producatorii au anuntat deja destule. Sa vedem care sunt cele mai bune seriale care se vor lansa in 2021 sau vor avea parte de sezoane noi.

Inventing Anna

Este poate unul dintre cele mai asteptate seriale ale momentelui. Miniseria scrisa si produsa de Shonda Rhimes – creatoarea serialului care a cucerit o lume intreaga, Grey`s Anatomy si a thrillerului politic Scandal – este inspirata dintr-un caz real. Julia Garner intra in pielea Annei Delvey, o escroaca ce pacaleste barbatii avuti din elita New York-ului si ii lasa fara bani. Serialul va fi difuzat anul acesta pe Netflix.

History of Swear Words

Tot pe Netflix si-a facut deja debutul pe 5 ianuarie un documentar cu Nicolas Cage drept gazda. Serialul aflat la primul sezon isi propune sa afle care este impactul injuraturilor in societate. Analizeaza originile si utilizarea lor in cultura pop, aspectele stiintifice, dar mai ales efectele pe care le au asupra societatii in general si in particular.

Halston

Un alt serial ce va avea premiera in 2021 pe Netflix si se anunta a face parte din galeria cu cele mai bune seriale care se vor lansa in 2021 este Halston. Filmul realizat de Ryan Murphy este si el inspirat din realitate, mai exact din viata lui Roy Halston Frowick, creatorul de moda american care a revolutionat stilul in anii `70 – `80 aducand la putere minimalismul. Seria prezinta marirea si decaderea lui Halston, interpretat de Ewan McGregor, de la momentul in care Jacqueline Kennedy a purtat o palarie realizata de el la inaugurarea lui John F. Kennedy la cel in care mai toate celebritatile de la Hollywood ii purtau creatiile, apoi la prabusirea adusa de droguri si de lupta cu SIDA.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.