Cele mai ciudate lucruri pe care le fac zodiile

1
De Cristina Tudor
29 iun. 2020

Nimeni nu este perfect, asa ca nu ai niciun motiv sa crezi ca tu esti exceptia de la regula. Iata lucrurile ciudate pe care le faci fara sa iti dai seama!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are probleme serioase de temperament.

El este adesea nerabdator cu ceilalti, motiv pentru care este atat de impulsiv. Din aceasta cauza e atat de obsedat de tortura si de sange. Urmareste cele mai horror productii si se simte foarte confortabil cand face acest lucru. Cu toate acestea, el nu este o persoana violenta. Singura lui problema consta in stilul lui infiorator. Una e sa iti placa filmele de groaza si alta sa urmaresti numai acest gen si sa te intereseze toate povestile legate de infractiuni si tortura. Acest lucru chiar e ciudat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul iti petrece foarte mult timp pe social media. El stie ce trebuie sa faca pentru a pastra legatura cu vechii prieteni.

S-ar putea sa ti se para ca e interesat de tine la inceput, pentru ca nici macar cei mai apropiati prieteni ai tii nu iti vor investiga profilul inca de la inceputurile lui. El iti va spune ca doar ii pasa de tine, dar adevarul este ca se uita la viata ta ca la un film. Daca ii spui ca esti ocupat, el va cauta in feed-ul tau o explicatie. Daca te-ai despartit de el, atunci cand se va intalni cu tine la magazinul din colt, te va intreba ce mai face noua ta prietena spunandu-i tot numele. Este un comportament ciudat, fara doar si poate!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni este un mincinos compulsiv.

Ceea ce este infiorator in privinta lui este abilitatea de a convinge oamenii ca stie despre ce vorbeste, chiar si atunci cand acestia sunt constienti ca minte.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.