Cele mai empatice zodii. Sunt sufletiste si extrem de sensibile

1
De Cristina Tudor
16 feb. 2021

Daca esti genul de persoana care simte durerea sau bucuria altora, inseamna ca faci parte din categoria oamenilor empatici.

Cei mai multi dintre noi preluam in mod constant, chiar daca nu ne dam seama, emotiile celor din jur. Limbajul corpului, microexpresiile si modificarile de ton sunt moduri subtile prin care oamenii se alerteaza unii pe altii despre adevaratele lor sentimente, indiferent daca le articuleaza sau nu in mod explicit.

Acestea sunt experiente umane normale, dar daca esti o persoana care preia constant durerea si bucuria altora, cel mai probabil faci parte din categoria oamenilor empatici.

Sunt sentimentele tale sau ale altora?

Persoanele empatice simt mai intens emotiile celorlalti, deseori preluandu-le asupra lor.

Uneori, un empatic poate fi chiar nesigur daca emotiile pe care le simte sunt ale lui sau ale altcuiva.

Desi acest lucru ii poate face prieteni si confidenti uimitori, poate fi epuizant pentru persoana empatica si adesea trebuie sa munceasca din greu pentru a diferentia sentimentele sale de ale altora, precum si pentru a se proteja de energia negativa din jur.

Crezi ca ai putea fi o persoana empatica? Astrologia iti poate spune unde te situezi pe scara empatismului, unele zodii fiind mai empatice decat altele din nastere.

Cele mai empatice 3 zodii:

Pesti

Pestii sunt semne extrem de empatice, care aproape ca nu se pot opri din a prelua sentimentele altora. Ei pot spune intotdeauna ce simte cineva drag, facandu-i unii dintre cei mai buni prieteni pe care i-ai putea avea. Din pacate pentru ei, pot suferi de epuizare emotionala ca urmare a naturii lor empatice. Pestii trebuie sa munceasca din greu pentru a nu purta greutatea lumii pe umeri. Ar trebui sa aiba grja sa se protejeze de orice energie negatica sau de oricine care ar putea sa ii sleiasca de puteri.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.