Cele mai fidele zodii de barbati. In cine poti avea incredere si in cine nu

ce cred barbatii despre infidelitate
1
De Cristina Tudor
1 sept. 2020

Nu toata lumea insala! Prea des ne concentram pe infidelitate, dar poate fi periculos pentru relatie sa cautam negativitate acolo unde este posibil sa nu existe!

Infidelitatea este ca un drog, cu cat inseli mai mult, cu atat iti doresti mai mult.

Partenerul tau este deschis? Crezi ca este sincer cu tine? Daca nu e genul care ascunde lucruri, probabil este deschis cu privire la majoritatea lucrurilor din viata lui. Pana la urma, trebuie sa ai incredere in instinctul tau. Doar pentru ca nu vezi steaguri rosii, nu inseamna ca ele lipsesc.

Zodia partenerului tau iti poate dezvalui cat de fidel sau infidel este. Astfel, fie te ajuta sa elimini toate posibilele scenarii care iti trec prin cap fara motiv, fie te tin in garda daca cumva omiti vreun indiciu important.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul nu este cunoscut pentru fidelitatea sa, mai ales daca se simte plictisit in relatia in care implicat sau nu face sex suficient.

Berbecul se lasa condus de impulsurile de moment si va actiona fara sa se gandeasca la consecintele actiunilor lui. Atunci cand e confruntat cu privire la infidelitatea lui, el va nega. Trebuie sa fie permanent stimulat de partenera lui sau va gasi pe altcineva care sa o faca.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este mult mai probabil ca Taurul sa-si acuze partenera de infidelitate decat sa insele.

El are tendinta de a fi foarte fidel si se va agata de persoana pe care o va simti potrivita pentru el. Dar, avand in vedere problemele lui cu gelozia, poate suspecta ca persoana de langa el este infidela, chiar si atunci cand nu exista nicio dovada in acest sens.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca Gemenii sunt infideli, ar putea dura mult timp pana cand partenerele lor sa-si dea seama.

Barbatul Gemeni stie sa-si acopere urmele si sa actioneze ca un iubit devotat. Gemenii se razgandesc constant, asa ca ar putea fi complet indragostiti acum si absolut plictisiti in urmatorul moment. Ei inteleg conceptul de fidelitate, doar ca le este foarte dificil sa il puna in practica.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.