Cele mai incapatanate zodii: Nimic nu le clinteste!

1
De Maria Constantin
14 oct. 2020

Au idei clare, stiu ce vor si sunt greu de convins sa-si schimbe punctul de vedere: acestea sunt cele mai incapatanate semne ale horoscopului.

Despre cei din zodiile Taur si Berbec se stie ca sunt consecventi, greu de influentat, pe scurt, incapatanati. Dar mai sunt si alte zodii care isi schimba foarte greu parerea. Thought Catalog dezvaluie care sunt cele mai incapatanate semne zodiacale.

Taur

Persoanele din aceasta zodie stiu ce le place si nu vor sa se aventureze prea mult. Oamenii au tendinta de a subestima efortul pe care Taurul il investeste in crearea mediului sau perfect, de la modul selectiv in care isi face prieteni si isi alege cariera, pana la locul in care traieste si isi decoreaza locuinta.

Taurii petrec mult timp pentru a pune lucrurile la punct asa cum cred ca e mai bine pentru ei, asa ca a-i determina sa iasa din zona lor de confort sau a-i face sa recunoasca ca gresesc cand ei cred ca au procedat corect e o misiune aproape imposibila.

Berbec

A doua cea mai incapatanata zodie, Berbecul, nu a ajuns degeaba in aceasta pozitie. Nativii din aceasta zodie sunt foarte caposi si nu se tem de un conflict pentru ca au incredere ca il vor castiga.

Berbecii sunt competitivi si opun rezistenta pentru a pastra lucrurile asa cum sunt. Dar sunt si cam impulsivi si prefera sa actioneze imediat, astfel incat, daca incerci sa vorbesti mai intai cu ei pentru a lua o decizie, te trezesti ca deja au trecut la treaba. Cu astfel de oameni trebuie sa fii pregatita de dezbateri epuizante!

Fecioara

Aceasta zodie este foarte organizata. Fecioara petrece foarte mult timp calculand lucrurile inainte de a-si prezenta argumentele sau parerea cuiva.

Desi pot manifesta o anumita flexibilitate in unele situatii, e destul de neobisnuit pentru aceasta zodie sa accepte simplu parerea cuiva fara sa o discute mult timp. Cand o Fecioara stie ca are dreptate, nu prea mai e nimic de facut pentru a o determina sa se razgandeasca.

Capricorn

Capricornii raman cu capul pe umeri si isi urmaresc continuu obiectivele; n-au timp de cearta. Desi isi dau seama ca nu au intotdeauna dreptate, isi fac timp sa-si verifice ideile si cauta elemente din trecut care sa le intareasca pozitia. Au multa experienta la care pot face apel si nu dau inapoi in fata cuiva care nu-i de nivelul lor.

Cea mai neinfricata zodie: Nu se teme de nimic!

Scorpion

Scorpionii pot fi foarte maleabili, dar si rigizi in anumite privinte. Nu vor ezita sa te scoata din schema doar pentru ca cel mai bun prieten al lor te uraste. Nu cer explicatii fiindca nu vor sa le auda – daca le faci rau lor sau cuiva pe care il cunosc, e greu de crezut ca mai ai vreo sansa sa-i faci sa-si schimbe parerea despre tine – te dau la o parte din viata lor fara niciun regret.

Leu

Leii sunt genul de oameni care vor ca altii sa le faca pe plac si sa le alimenteze fericirea, dar asta nu exclude incapatanarea lor. Au multa mandrie si nu se sfiesc s-o arate.

Daca cineva incearca sa-i ecpliseze cumva sau sa-i faca de rusine in fata altora, iau imediat pozitia de atac. Leii sunt amabili si grijulii cu cei la care tin, dar egoul lor le poate juca feste de multe ori.

Foto: