Cele mai intelepte 2 zodii: Nu pot fi inselate niciodata

1
De Cristina Tudor
6 aug. 2020

Fiecare semn zodiacal are propriile sale avantaje si dezavantaje. Fiecare zodie poseda atitudini, stari, calitati si credinte proprii.

Unele semne sunt foarte emotionale, pe cand altele sunt foarte logice. Fiecare zodie are un simbolism diferit si sunt impartite in patru categorii: Foc, Apa, Aer si Pamant. Fiecare categorie e compusa din 3 semne. Deoarece toate sunt diferite, ele au caracteristici diferite.

Iata 2 zodii de care se spune ca sunt atat de istete incat nu pot fi inselate:

Varsator

Element: Aer
Culoare: Argintiu
Calitate: Fixa
Zi: Sambata
Compatibilitate generala: Balanta, Leu, Gemeni si Berbec
Numere norocoase: 4,7, 11, 22 si 29.

Trasaturi

Avantaje: umanitar, independent, original si progresiv
Dezavantaje: distant, temperamental si nu face compromisuri
Ce ii place: sa fie un bun ascultator, sa poarte conversatii inteligente, sa ii ajute pe cei din jur si sa se distreze cu prietenii

Ce nu ii place: oamenii care gandesc diferit, situatiile plictisitoare, singuratatea, promisiunile desarte si restrictiile.

Oamenii din zodia Varsator sunt considerati independeti, excentrici, energici, inteligenti si rationali. Ei nu sunt considerati chiar sensibili, pentru ca evita sa-si exprime sentimentele fata de alte persoane. Si sunt independenti pentru ca prefera sa ia decizii pe cont propriu.

Te poti baza pe el pentru ca nu te va dezamagi niciodata. Chiar daca cei mai multi dintre Varsatori sunt energici, unii dintre ei pot fi destul de linistiti si timizi. Ei sunt capabili sa vada in viitor si sa ia decizii din moment ce poseda o superputere. In plus, ei sunt, de asemenea, oameni foarte creativi si se straduiesc sa isi atinga obiectivele.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.