Cele mai intimidante zodii – Sunt foarte dificil de abordat

zodii care intimideaza
1
De Cristina Tudor
2 mart. 2019

Ti-a spus cineva vreodata ca intimidezi? Te-ai intrebat vreodata de ce toti par timizi in prezenta ta? Te-ai gandit ca asta inseamna ca e ceva in neregula cu tine?

Nu e deloc asa, ci pur si simplu tu probabil te-ai nascut intr-una dintre cele 4 zodii care intimideaza prin simpla lor prezenta. Nu te gandi ca e un lucru rau, mai ales ca tu stii foarte bine adevarul, si anume ca in spatele acestei aluri intimidante se ascunde o persoana blanda si buna.

Doar pentru ca nu te dai peste cap sa zambesti mereu si sa pari prietenoasa nu inseamna ca nu esti una dintre cele mai dragute persoane din lume. De fapt, indraznesc sa spun ca exact oamenii care intimideaza cel mai mult sunt si cel mai sensibili. De ce? Pentru ca au nevoie de acea cochilie tare pentru a-si proteja energia.

Femeia independenta – Cum arata ea si de ce intimideaza

Iata care sunt cele 4 zodii care intimideaza cel mai tare si motivele pentru care se intampla asta.

TAUR: Nu intra in vorba chiar cu oricine

Cunosti un Taur? Atunci stii foarte bine ca aceasta zodie e foarte blanda si generoasa. Dar stii la fel de bine ca in mod clar nu vrea ca toata lumea sa stie asta. Isi tin latura vulnerabila doar pentru ei si oamenii in care chiar au incredere, care probabil sunt putini. Cat despre restul oamenilor? Taurii par distanti si critici si tocmai de aceea majoritatea oamenilor se comporta frumos in prezenta lor. Ironia? Taurii sunt constienti de faptul ca intimideaza, dar tocmai asta le place.

6 zodii intuitive care pot citi oamenii

SCORPION: Nu toata lumea le intelege intensitatea

Nici nu pot sa-mi imaginez cum e sa fii Scorpion – acest semn zodiacal resimte emotii cu adevarat puternice. Atat de puternice ca nu au de ales si trebuie sa si le ascunda si sa afiseze o duritate intimidanta. In plus, daca un Scorpion s-ar deschide in fata oricui, nu i-ar mai ramane niciun as in maneca. Si adora asii din maneca. Scorpionii sunt buni strategi, iar atunci cand au acea alura intimidanta, probabil deja se gandesc la urmatoarea miscare.

CAPRICORN: Radiaza mereu putere si autoritate

Capricornii intimideaza pentru ca probabil sunt deja in pozitii de autoritate si stiu ce inseamna sa-ti mentii puterea. Daca ar fi draguti si iubitori de la inceput, cine i-ar mai lua in serios? Ultimul lucru pe care si-l doreste un Capricorn este sa fie dat la o parte si stie ca daca se face prea confortabil in mediul in care activeaza, cineva probabil va incerca sa profite de pe urma lui. Concentrarea lor intensa pe indeplinirea scopurilor e cea care ii face atat e intimidanti.

Cele mai greu de iubit semne ale zodiacului

VARSATOR: Stie cand i se toarna gogosi

Varsatorul e recunoscut pentru faptul ca pare rece si detasat pentru a-si putea controla mai bine emotiile. Natura sa excentrica si originala nu pare intotdeauna prietenoasa sau sociabila, iar felul sau unic de a vedea lucrurile poate fi intimidant. Desi poate fi sociabil si carismatic, Varsatorul e si foarte independent si-i place sa faca lucrurile singur daca e posibil. Faptul ca prefera propria companie ii face sa para inchisi, dar ei doar adora sa stea in lumea lor.

Foto: Shutterstock.com