Cele mai loiale zodii. Fidelitatea e foarte importanta pentru ele

1
De Cristina Tudor
7 dec. 2019

Daca ai fost ranita in trecut si acum incerci sa eviti repetarea situatiei, iata cele mai loiale zodii pe care te poti baza oricand!

Infidelii sunt oameni carora le place sa simta fiorul aventurii sau, pur si simplu, sunt implicati intr-o relatie nefericita. Indiferent de situatie, cealalta persoana ajunge intotdeauna sa fie ranita si sa dezvolte un tip de trauma din cauza infidelitatii.

Conform unui studiu, 22% dintre barbati si 14% dintre femei isi insala partenerul. Nu pare o rata procentuala mare, dar fiecare caz de infidelitate provoaca stres, traume si probleme de incredere pentru toti cei implicati. Este un scenariu nefericit pentru toate partile implicate, in special pentru victima.

Anumite semne zodiacale raman fidele partenerilor lor indiferent de situatie. Aceste zodii fac tot posibilul sa construiasca relatii sanatoase sau sa le mentina pe cele pe care le au deja.

Care sunt cele mai loiale zodii

Taur

Taurul este celebru pentru incapatanarea lui, trasatura care i-ar putea enerva de multe ori pe cei din jur. Dar, in dragoste, faptul ca e incapatanat poate aduce o multime de beneficii relatiei. Taurul uraste schimbarile si lucrurile care ii pot destabiliza viata. Prin urmare, va face mereu tot posibilul sa rezolve problemele din relatie inainte de a renunta la ea.

Rac

Desi obsesia si dependenta pentru partener ar putea parea ca ii vor strica relatia, de fapt, il vor face sa fie cel mai bun partener. Asta inseamna ca Racul isi va investi tot timpul si energia pentru mentinerea relatiei in care este implicat. E atat de obsedat de iubita sa, incat nu are timp sa se gandeasca la altcineva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.