Cele mai mari frici ale semnelor zodiacale

1
De Cristina Tudor
24 apr. 2019

Fricile ascunse ale fiecarui semn zodiacal in parte!

Semnele zodiacale influenteaza intr-o mare masura personalitatea fiecaruia dintre noi, prin urmare joaca un rol important si in modularea fricilor interioare cu care ne confruntam. Frica este un sentiment puternic, care ne impiedica sa ne atingem potentialul maxim si nu ne permite sa realizam cat de puternici suntem de fapt. Iata fricile cele mai ascunse ale fiecarui semn zodiacal in parte:

Berbec

Aventuros, foarte increzator in propriile forte si independent, la o prima vedere, insa acest lucru poate reprezenta camuflajul perfect. Berbecul este o persoana foarte iubitoare si atenta cu cei dragi, insa se teme cel mai mult de instabilitate si separare, atat in cadrul relatiei, cat si in afara ei si nu isi doreste pentru nimic in lume sa depinda de altii, in niciun mod. Au nevoie de atentie si sustinere, altfel devin foarte nesiguri si deprimati.

Taur

Stie ce vrea si este mai mereu cu capul pe umeri. Cea mai mare temere a Taurului este sa fie luat prin surprindere. Schimbarile bruste din orice plan (afaceri, dragoste, finante) il scot din zona de confort, iar incertitudinile si neputinta de a controla situatia ii ofera palpitatii si nopti intregi de nesomn. Cand este scos din elementul lui, devine razbunator, posesiv si extrem de furios.

Gemeni

Foarte comunicativi si expresivi, isi urmeaza pasiunile cu dedicatie. Gemenii stiu ca sunt niste nativi foarte complicati si cu un comportament schimbator. Cel mai mult se tem de singuratate, de faptul ca nu sunt cei mai buni in ceea ce fac si ca in loc sa fie iubiti, sunt doar tolerati. In situatii de criza devin sarcastici, distrati si incapabili sa asculte explicatiile celorlalti.

Rac

Sociabil si dorindu-si sa fie apreciat de cei din jurul sau, Racul se teme cel mai mult de situatiile in care ar putea fi respins, neglijat, dispretuit sau invinovatit daca ceva nu este in regula. Atunci se retrage in carapacea sa, din care cu greu va mai iesi. In aceste momente se autocompatimeste si se simte extrem de deprimat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.