Cele mai norocoase 4 culori pentru zodia Varsator

1
De Cristina Tudor
12 mai 2021

Descopera care sunt cele mai norocoase culori pentru zodia Varsator si motivul pentru care trebuie sa le poarte tot mai des!

Albastrul este culoarea preferata a multora, dar stiai ca este si una dintre nuantele perfecte pentru zodia Varsator?

Care sunt cele mai bune culori pentru Varsator?

Exista 4 culori pe care Varsatorul ar trebui sa le poarte mai des: albastrul electric, turcoaz, alb si violet. Toate aceste nuante sunt minunate pentru aceasta zodie!

Conform stiintei, culorile influenteaza comportamentul, starea de spirit si impresia pe care o lasam celorlalti. Purtarea culorilor potrivite te poate ajuta sa obtii o promovare, sa iti faci un nou prieten sau iti poate oferi un impuls de energie.

Fiecare culoare are propriile sale beneficii care vor scoate in evidenta si vor imbunatati anumite calitati ale acestui semn zodiacal.

Deoarece Varsatorul este condus de Uranus, planeta care guverneaza rebeliunea, inovatia si evenimentele surprinzatoare, are sens ca acesta tinde sa fie netraditional si nonconformist.

Ca semn de aer, Varsatorul pluteste in aer.

Este un ganditor profund, comunica excelent si e foarte inteligent. Desi Varsatorul este un semn de aer, el este simbolizat de Purtatorul de apa. Aceasta apa reprezinta viata pe care acesta le-o aduce celorlalti ca semn umanitar al zodiacului.

Anumite culori amplifica aceste trasaturi pozitive si pot scoate dintr-un Varsator tot ce are el mai bun.
Cele mai norocoase culori pentru zodia Varsator:

Albastru electric

Una dintre culorile norocoase ale Varsatorului este albastrul electric. Aceasta nuanta vibranta, incarcata cu energia nelinistita a lui Uranus, scoate in evidenta vitalitatea personalitatii Varsatorului si ii permite sa-si imbratiseze forta interioara.

Aceasta este o culoare excelenta pentru a fi purtata de un Varsator atunci cand lucreaza si are nevoie de un plus de incredere sau cand vrea sa se simta puternic.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.