Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie 2020

1
De Cristina Tudor
3 iul. 2020

Te numeri printre ele?

Luna iulie vine cu vesti frumoase pentru aceste trei zodii:

Taur – Visurile tale se implinesc cu usurinta

Pentru tine, luna iulie este una foarte frumoasa – te poti astepta ca cele mai importante si mai speciale visuri sa se implineasca cu usurinta. Gasesti noi resurse si inveti sa te bucuri de o perioada linistita si frumoasa. Redescoperi lucruri care iti plac, te bucuri de timpul petrecut in compania ta si alegi sa te pui intotdeauna pe primul loc si sa iti faci sufletul fericit.

Mantra zodiei tale pentru luna iulie: Invat sa fiu o prioritate pentru mine. Invat sa ma respect, sa am grija de mine si sa devin cea mai buna prietena a mea. Eu contez. Sufletul meu conteaza. Ma aleg zi de zi, clipa de clipa.

Zilele norocoase: 4, 17, 25.

Cuvintele cheie ale lunii iulie: curaj, incapatanare, visare, transformare.

Putere ascunsa: abilitatea de a te detasa de oamenii toxici.

Leu – Astrele sunt foarte generoase cu tine

Luna iulie este una cu adevarat speciala pentru tine. Astrele iti sunt alaturi si te ajuta sa iti implinesti dorintele importante. De asemenea, pe plan profesional apar numeroase oportunitati de care ar fi bine sa profiti deoarece iti pot schimba traseul in cariera si iti pot aduce beneficii neasteptate in ceea ce priveste viata financiara. In cazul in care esti in cautarea marii iubiri, spre final de luna Universul iti pregateste o surpriza.

Mantra zodiei tale pentru luna iulie: Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea neconditionata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.