Cele mai puternice semne zodiacale: Nimeni si nimic nu le poate dobori

1
De Teodora Tirca
27 mai 2020

Indiferent de situatie, ele renasc din propria cenusa, gasesc puterea de a merge mai departe si de a se bucura de viata.

Taur – Accepta ceea se ce intampla, suferi pentru putin timp, insa apoi treci peste orice situatie mai puternica ca niciodata

Daca esti nascuta in zodia Taur, vreau sa te felicit – esti una dintre cele mai puternice semne zodiacale din horoscopul european. Toate punctele tari ale tale – rabdare, sinceritate, fiabilitate, devotament si responsabilitate – te ajuta sa ai tipul ideal de personalitate pentru a fi puternica in toate domeniile vietii, indiferent de situatie. Fie ca vorbim despre viata profesionala, personala sau emotionala, tu intotdeauna esti cea mai puternica persoana dintr-o incapere.

Sfatul Universului pentru tine: Accepta ceea ce se intampla, invata sa ierti oamenii care ti-au gresit pentru ca in sufletul tau nu trebuie sa existe ura si frustare, si mergi mai departe cu viata ta…. mai puternica ca niciodata.

Leu – Esti atat de puternica incat nimeni si nimic nu te poate dobori

Tendinta ta de a fi o persoana destul de dominanta si rezistenta la orice situatie te ajuta sa ai un tip de personalitate foarte puternic – mai ales pe plan social. Da, trebuie sa recunoastem ca uneori esti cam aroganta sau cauti sa te razbuni daca esti ranita, insa aceasta dorinta de razbunare este pentru o scurta perioada de timp pentru ca pana la urma alegi sa te concentrezi pe vindecarea sufletului tau si pe gasirea puterii de a merge mai departe indiferent de problema in care te afli.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.