Cele mai seducatoare 3 zodii

1
De Cristina Tudor
16 iul. 2021

Oamenii subapreciaza puterea pe care o detin semnele de apa.

Cele 3 zodii de apa sunt o forta care trebuie luata in calcul atunci cand vine vorba de seductie!

Daca nu vrei sa te frigi in dragoste, este important sa cunosti care sunt cele mai seducatoare zodii din astrologie. Trebuie sa pasesti cu grija in jurul lor!

Care sunt cele mai seducatoare zodii din astrologie?

Pesti

De regula, zodia Pesti este fermecatoare. Cei nascuti in acest semn sunt un pic timizi cu cei pe care nu ii cunosc, dar plini de mister. Nu la fel de rafinata ca celelalte semne, zodia Pesti este uneori copilaroasa si naiva. Este cea care continua sa se agate de sperante si visuri chiar si atunci cand incepe sa se maturizeaze. Pestii cred in finalurile de basm.

Odata ajunsi la maturitate, vor purta in continuare aceasta masca.

Dar, de data aceasta nimeni nu le va vedea ochii. Asta ii ajuta foarte mult mai ales cand mint. Ei stiu cel mai bine ce sa faca pentru a te deruta si seduce. Buzele Pestilor extrem de senzuale vor sopti jumatati de adevaruri sau minciuni seducatoare, asa ca fereste-te din calea lor daca nu vrei sa fii deceptionat/a.

Uneori, daca se simt amenintati, vor juca nedrept si fals pentru a vedea cat de departe pot ajunge. Uite-te mereu in ochii lor, se vor uita mereu in alta parte, mai ales daca iti mentii atentia asupra lor o buna parte din timp. Privirea Pestilor este ca si cum le-ai deschide sufletul si nu vor putea continua in acealasi ritm.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.