Top 3 cele mai stilate femei din zodiac: Atrag atentia oriunde merg!

1
De Maria Constantin
17 iul. 2020

Stilul vine pentru unele femei natural, ca si cum sunt nascute cu el. Astrologia ne influenteaza si ea, caci zodiile cu simt estetic sunt cele mai stilate.

Astrologia ne invata ca fiecare zodie are trasaturi atractive, atat fizice, cat si mentale. Dar din cele 12 semne zodiacale, 3 se remarca in mod special in ceea ce priveste eleganta, stilul si farmecul personal.

Asta nu inseamna ca alte zodii nu ofera exemple de eleganta, dar simplul fapt ca apartii unui semn astrologic inseamna ca poti avea mai multe sanse sa capeti aceasta calitate destul de rara. Your Tango ne arata care sunt cele 3 zodii cu simt estetic dezvoltat:

Ce greseli pe care le regreti ai facut in iubire, in functie de zodia ta

1. Fecioara

Fecioara se bucura de o frumusete naturala angelica, iar vestea buna e ca stie sa si-o puna in valoare prin tinutele pe care le alege. Chiar daca nu este zodia cu cea mai bogata imaginatie, ea este atenta la detalii si invata rapid de la alte femei, in sensul ca stie sa imprumute doar bunul gust. Are un radar pentru stil si eleganta, iar piesele din dulapul ei sunt intotdeauna de calitate. Nu te gandi ca schimba tinute de trei ori pe zi: Fecioara isi creeaza mai degraba un stil consacrat, caruia ii ramane fidel. Oricum, la un eveniment atrage intotdeauna atentia prin stilul ireprosabil si atitudinea ei demna.

2. Leu

Leoaicele sunt stilate intr-un mod foarte diferit de cel descris anterior: ele sunt luminoase, increzatoare si curajoase, iar asta se traduce in stilul lor vestimentar. Le place sa-si asume riscuri si au curajul sa faca unele combinatii vestimentare care se dovedesc geniale. Stiu cum sa poarte atat piese minimaliste, cat si piese opulente. Iar tinutele lor sunt de cele mai multe ori „luxoase”. Investesc in piese scumpe, deoarece imaginea conteaza enorm pentru ele.

Cum te-ai schimbat de la inceputul anului 2020, in functie de zodia ta

3. Balanta

Creaturi minunate, incantatoare si extrem de atragatoare, Balantele isi exercita puterea de atractie prin aspectul exterior. Nu le e greu sa fie stilate, pentru ca in primul rand au trasaturi fizice de invidiat, asa ca orice haina le sporeste frumusetea. Elementul care le asigura succesul este obsesia lor pentru frumusete si pentru toate lucrurile si instrumentele care le-0 pot sublinia. Avand o imaginatie bogata, Balanta stie sa combine piese vestimentare la infinit si sa fie cea mai stilata femeie din incapere, fara sa aiba un dulap ce geme de tinute.

Foto: Instagram/Negin Mirsalehi