Cele mai sufletiste 5 zodii – e o binecuvantare sa le ai in viata ta

1
De Cristina Tudor
19 feb. 2020

Se indragostesc de caracterul oamenilor, nu de aspectul lor fizic!

Sa fii sufletist inseamna sa fii bland si corect. Dar, de asemenea, inseamna si compatimire, empatie si profunzime. Aceste zodii simt totul foarte intens, indiferent daca este vorba despre bucurie sau nefericire.

Nu este intotdeauna evident ca cineva este sufletist, deoarece ar putea sa isi ascunda aceasta vulnerabilitate ca o modalitate de a se proteja. O persoana sufletista nu face lucrurile superficial, ci le trateaza in adancime. Cineva cu o inima buna vrea sa aiba un impact pozitiv asupra vietii celorlalti si sa faca lumea un loc mai bun, si asta doar pentru ca ii pasa! Nu e falsa, ci autentica si poate parea ca ar fi prea sensibila.

Desi sunt grijulii si buni cu ceilalti, oamenii sufletisti nu-si ofera inima oricui.

O vor da doar celor in care au incredere ca nu o vor distruge si nu o vor face sa sufere. Vindecarea este extrem de dificila in cazul lor si pot intampina probleme in a merge mai departe. Stiu ca trebuie sa-si continue viasa, dar pare o sarcina imposbila.

Care sunt cele mai sufletiste zodii?

Pesti

Pestii sunt sufletisti datorita bunatatii lor caracteristice. Sa ajute oamenii e activitatea lor preferata. Acest lucru le ofera un scop in viata si ii face sa se simta intregi. Pestii simt totul la intensitate maxima si, de multe ori, profunzimea sentimentelor lor se traduce in aprecierea sau talent artistic.

Chiar daca le place sa petreaca timpul singuri, ei sunt acolo daca altii trec prin momente grele si au nevoie de cineva cu care sa vorbeasca.

Sagetator

In cazul Sagetatorului, totul este despre experiente. Bunurile materiale nu ii a duc bucurie. El stie ca amintirile cu si despre oameni si locuri vor dura pentru totdeauna, dar ca un telefon nou va dura doar cativa ani.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.