Cele mai toxice cupluri din zodiac

1
De Cristina Tudor
9 iul. 2020

Aceste relatii nu vor functiona niciodata pentru ca zodiile implicate formeaza cele mai toxice cupluri posibile!

Cu totii ne dorim o relatie cu cineva alaturi de care ne putem distra, dar pe care si sa ne bazam in acelasi timp. Sa avem parte de aventura, dar si de stabilitate. Cert este ca putem fi indragostiti nebuneste de cineva, dar nici toata pasiunea din lume nu va fi suficienta pentru a mentine relatia daca nu exista compatibilitate.

Exista 12 semne zodiacale, fiecare avand propriile trasaturi, dorinte si atitudine unica, impartite in patru grupe de elemente.

Semne de Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Oamenii din aceasta grupa sunt emotivi, sensibili, creativi si grijulii. Adora intimitatea si conversatiile profunde. Au o inima mare, sunt foarte pasionali si blanzi.

Semne de Foc: Berbec, Leu, Sagetator

Oamenii din aceasta grupa sunt pasionali, puternici si hotarati. Sunt ambitiosi si nascuti pentru a fi lideri. Sunt aventurosi si le place sa-si traiasca viata la maximum.

Semne de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Oamenii din aceasta grupa sunt practici si analitici, dar pot fi, de asemenea, foarte emotivi si sensibili. Sunt nerabdatori si muncesc din greu. Le place stabilitatea si sunt inclinati sa dobandeasca bunuri si bogatii materiale.

Semne de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Oamenii din aceasta grupa sunt revolutionari, intelectuali, creativi si analitici. Le place sa dezbata idei si filozofii noi. Sunt vizionari si vor sa schimbe lumea.

Pe baza trasaturilor lor, exista putine perechi de zodii care au cea mai proasta compatibilitate si care se pot transforma in cele mai urate cosmaruri.

Descopera care sunt cele mai toxice cupluri din zodiac:

Leu si Rac

Leul este un semn de foc, iar Racul este un semn de apa. Leul isi doreste aventura si sa fie in centrul atentiei, pe cand Racului ii place sa stea acasa si sa se bucure de intimitate. Leul poate fi foarte vocal si isi poate impartasi prea direct parerile, ceea ce poate fi prea mult pentru sensibilul Rac care pune totul la suflet.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.