Cele trei zodii norocoase in a doua jumatate a lunii noiembrie 2020

1
De Cristina Tudor
18 nov. 2020

Te numeri printre ele?

Ultimele doua saptamani din luna noiembrie vor fi cu adevarat speciale pentru urmatoarele zodii:

Leu – Reiei legatura cu sufletul tau

Dupa o perioada destul de agitata, ciudata si dificila, iata ca lucrurile incep sa se linisteasca pentru tine. In urmatoarele saptamani reusesti sa te reconectezi la sufletul tau si sa intelegi mai bine care iti sunt starile si emotiile; incerci sa nu mai ascunzi nimic din ceea ce simti si sa accepti si sa exprimi fiecare sentiment pe care il descoperi in inima ta.

Aceasta este o perioada foarte buna de a incerca sa faci un pas in spate de la lumea haotica si sa incerci sa iti pui cateva intrebari – Cine esti? Ce te face fericita? Ce iti doresti de la viitorul apropiat? Care este drumul pe care vrei sa mergi? Ai facut pace cu trecutul? Ai grija de tine deoarece te poti simti coplesita de tot ce se intampla.

Scorpion – Privesti lucrurile cu maturitate

La orizont apar cateva oportunitati foarte frumoase pe plan profesional; nu te grabesti, ci din contra – ai foarte multa rabdare, analizezi in detaliu fiecare situatie astfel incat sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Chiar daca oamenii din jurul tau iti dau sfaturi foarte bune, de data aceasta alegi sa nu te lasi condusa de ei, ci sa iti asculti intuitia pentru ca simti ca inima ta stie cel mai bine ce iti trebuie pentru a te simti fericita si implinita…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.